SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,096
Psunun kendi fanını mı diyosunuz psunun üstüne takılan extra fanları mıkafam karıstı
Psunun kendi fanını mı diyosunuz psunun üstüne takılan extra fanları mıkafam karıstı
Hocam psu yok bu görselde benimkinde var şimdi ben psu dan sıcak gelen havayı ekran kartına verirsem sıkıntı olur
ben extra fanı demeye çalıştım da gemini yanlış anladı.Psunun kendi fanını mı diyosunuz psunun üstüne takılan extra fanları mı
Kasa Modelin Nedir Hocam ?Hocam psu yok bu görselde benimkinde var şimdi ben psu dan sıcak gelen havayı ekran kartına verirsem sıkıntı olur
Arecool a502Kasa Modelin Nedir Hocam ?
Hocam gemini chatgpt falan fazla bel bağlamayın bence. Anlasa da sapıtıyolar bazenben extra fanı demeye çalıştım da gemini yanlış anladı.
İlk dediklerimi ben kendim yazmıştım bana egzoz yapmak mantıklı gelmişti, psu üstündeki sıcak havayı anakarta taşır gibi geldi ama yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum hatalı olabilirimHocam gemini chatgpt falan fazla bel bağlamayın bence. Anlasa da sapıtıyolar bazen
Psu zaten aşağı bakıyor çoğunlukla ve kendi fanı hep egzoz zaten.İlk dediklerimi ben kendim yazmıştım bana egzoz yapmak mantıklı gelmişti, psu üstündeki sıcak havayı anakarta taşır gibi geldi ama yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum hatalı olabilirim
Hocam aynı şeyi 10 kere ai'a yaptırmana gerek yok ön/alt intake arka/üst egzoz işte
Ben Sadece Görsel Olarakta Anlaşılsın DedimHocam aynı şeyi 10 kere ai'a yaptırmana gerek yok ön/alt intake arka/üst egzoz işte
Yok hocam görsel iyi güzel de basit bir şey zaten 10 tane farklı kasayla anlatmana gerek yoktu benceBen Sadece Görsel Olarakta Anlaşılsın Dedim
Ön Fanlar → İçeri üflesin (Intake)
Arka Fan → Dışarı üflesin (Exhaust)
Üstteki Fanlar → Dışarı üflesin (Exhaust)
Yan Fanlar → İçeri üflesin (Intake)
Yani Biraz Gereksiz Oldu Ama Olsun Anlaşılır OlsunYok hocam görsel iyi güzel de basit bir şey zaten 10 tane farklı kasayla anlatmana gerek yoktu bence