RX 9070 XT'ye Geçtim- Performans ve Adrenalin Ayarları Hakkında Yardım

Haraketli duvar kağıdı ya da overlay tarzı program var mı?
yok hocam da sanırım dıscord da ekran acmak ıle alakalı anladıgfım kadarıyla baktım da kesınlestırecem sımdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Haraketli duvar kağıdı ya da overlay tarzı program var mı?
sorun dıscord yayını ıle alakalıymıs dısocrdda yayın verınde kullanım o derecelere cıkıyor

Yakın zamanda RX 9070 XT'li yeni bir sistem aldım. Yaklaşık 4 senedir Nvidia ekran kartı kullandığım için AMD tarafına tamamen yabancıyım.

Şu an karttan beklediğim performansı tam olarak alamadığımı düşünüyorum. FPS değerleri fena değil ancak genel akıcılık ve hissiyat beni pek tatmin etmedi. Büyük ihtimalle AMD tarafındaki ayarları ve yazılımları doğru kullanamadığım için böyle olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var:

• AMD Adrenalin yazılımını en sağlıklı şekilde nasıl kurmalıyım? Windows'un otomatik yüklediği sürücüyü mü kullanayım, yoksa sıfırdan temiz kurulum mu yapmalıyım?
  • Adrenalin içinde performans için önerdiğiniz ayarlar nelerdir?
  • Hangi özellikleri açıp hangilerini kapatmamı tavsiye edersiniz? (Anti-Lag, Radeon Boost, Enhanced Sync, HYPR-RX, Frame Generation vb.)
  • Oyun performansını artırmak ve frametime değerlerini iyileştirmek için yaptığınız ayarlar var mı?
  • Windows tarafında yapılmasını önerdiğiniz performans ayarları var mı?
  • 9070 XT kullanan arkadaşlar genel olarak karttan memnun musunuz? İlk kurulumdan sonra mutlaka yapılması gereken ayarlar nelerdir?
AMD tarafında henüz çok yeniyim. Yanlış yaptığım veya bilmediğim noktalar olabilir. Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hocam diğer mesajları okumadım ama amd nin kendi sitesinden kurman en sagliklisi

yok hocam da sanırım dıscord da ekran acmak ıle alakalı anladıgfım kadarıyla baktım da kesınlestırecem sımdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorun dıscord yayını ıle alakalıymıs dısocrdda yayın verınde kullanım o derecelere cıkıyor
Dediğim gibi discord da oyunda solda kanaldaki kişileri gösteren overlay açıkken bende de 200 e yakın aldığım oyunda 80/90 fpslere düşürüyordu

sildim

hem bunlar hemde İngilizce yazan o en üstteki ayarlar var ya onları zaten hiç anlamıyorsun. nedir neye yarar hangisini açınca ne olduğunu bilmiyorsun. sorsan 40 tane özellik var ama pratikte hiçbir şeye yaramıyorlar.
40 tane özellik yok onlarla oynarsan işte bozuluyor
oyun içinde bir sürü ayar var onlardan istediklerini yapıyorsun, adrenalinde sadece bunlardan yapıyorsun
1783670484586.webp

yapacaksan adrenalin üzerinden oc uv yapıyorsun başka iş yok adrenalinde

Valorant oynuyorsanız son driver sürümünde valorantta sıkıntı var. Eğer yaşarsan 26.3.1 sürümüne dönebilirsin. Onun dışında güzel kart, bence 5070 yerine bunu tercih ederek iyi bir karar vermişsiniz. Hayırlı olsun.

Konu içerisinde AMD ekran kartlarının temsilcisi abimizin ayar videoları var. O kanala direkt abone olun. Benim önerdiğim şeyleri de yapabilirsiniz.

Lanet olsun sana AMD, lanet olsun; şu 3 günlük dünyada bizi neden ziyadesiyle memnun edemedin ha! God damned! :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,008
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri