Çözüldü✓ İki Leptop Arasında Kaldım 5050 (105w) Vs 5060 (65w)

Reaksiyon skoru
2

Arkadaşlar merhaba bu iki leptop arasında takılı kaldım biri 5050 105 watt, diğeri 5060 65 watt bunların hangisi daha iyi hangisini tercih etmeliyim ekran panal olarak hangisi daha iyi?

yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
5050 derdim dlss yüzünden.
Lenovo da anakart yanma olabilir çünkğ HX işlemci var onu bir araştır
Ayrıca lenovo 5060 gözüküyor 4060 değil

asus tabii ki 65 watt ekran kartından verim alamazsın dlss olmasa bile bu durumda 5050 geçer birde arkadaşın dediği gibi intel işlemcili loq larda anakart yanma sorunu oluyor

Pardon yanlışbyazmışım lenovo 5060 olucaktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lenovo 65 wat ya yinede ısınir mı, yoka sen işlemci içinmi diyorsun onu

asus tabii ki 65 watt ekran kartından verim alamazsın dlss olmasa bile bu durumda 5050 geçer birde arkadaşın dediği gibi intel işlemcili loq larda anakart yanma sorunu oluyor
Hadi be lenovalar yanıyor mu, o zaman sıkıntı ben bir sefer alicam uzun zaman kullanıcam, 5060 olan güzel 50 bin max fiyat bandına varmı bildiğin leptop

Pardon yanlışbyazmışım lenovo 5060 olucaktı

lenovo 65 wat ya yinede ısınir mı, yoka sen işlemci içinmi diyorsun onu

Hadi be lenovalar yanıyor mu, o zaman sıkıntı ben bir sefer alicam uzun zaman kullanıcam, 5060 olan güzel 50 bin max fiyat bandına varmı bildiğin leptop
Bende aşırı ayrıntılı bilmiyorum ama işlemci kaynaklı birsürü şikayet var ayrıntılı bilmiyorum birde sağlamlıktan bahsetmişsin şuan piyasadaki en saglam kasaları asus uratiyor ve loq dan daha üst segment sayılabilir askeri sinıf kasası var asusun ,anakart yanma olayını yaşamış birinden dinlemelisin yada youtubede bir kanalada videosu vardır loq anakart yaz çıkar

lenovonun yeni serisi laptoplarda anakart problemi yok. 9 serisi cihazlarda vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,668
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri