RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

1) bios ayarlarini default yap.
2) pcye windows 10 kur (internet kablonu cikart. ekran karti surucunu kurana kdar da internete pcyi baglama.)
3) en guncel win 10 driverini kur. fakat kurulumda full install degil driver only sec.

simdi neyde sikinti yasiyorsan ac bak bakalim yasiyor musun. normalde yasamaman lazim.

olabilecek problemler psu yetersizligi, monitorde freesyncyi kapatmalisin, ya da sistemde uyumsuzluk vardir pc speklerini yazarsin.
hocam suan hıcbır problem yok ama wın uptade ve ekran kartı drıver ındırmedım yanı onlar ıcın hangı sıra ıle devam edeyım xmp ayarındaydı suan expo yaptım suan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Win update durdurdun mu ki, niye öyle sordun?
hocam daha hıc bakmadım o sekmeyı acmadım bıle

Son düzenleme:
hocam suan hıcbır problem yok ama wın uptade ve ekran kartı drıver ındırmedım yanı onlar ıcın hangı sıra ıle devam edeyım xmp ayarındaydı suan expo yaptım suan

hocam daha hıc bakmadım o sekmeyı acmadım bıle
O otomatik kurmuştur bile belki, bak bakalım ne yapmış win update

Ya sıkıntı yok Windows kursun sonra silip temiz kurulum yaparsın ama asıl merak ettiğim Windowsu en başta kim kurdu?
hocam wındosu en basta sınerjıden kurulu geldıgı sekılde duruyor valla da suanlık problem yok gıbı duruyor acıkcası bırde hocam wın uptadelerı yaptım da amd adrenalın gelmedı hıc ?
1783792483137.webp

Ya sıkıntı yok Windows kursun sonra silip temiz kurulum yaparsın ama asıl merak ettiğim Windowsu en başta kim kurdu?
su sekıl kurmamıs hocam da
1783792591806.webp

ama gorev yonetıcısınde soyle bırsey gozukuyor
1783792639383.webp

hocam wındosu en basta sınerjıden kurulu geldıgı sekılde duruyor valla da suanlık problem yok gıbı duruyor acıkcası bırde hocam wın uptadelerı yaptım da amd adrenalın gelmedı hıc ?Alıntıyı görüntüle
her şey yüklendikten sonra bir restart at pcye bir daha bak bir şey yüklemeye çalışıyor mu, yüklemiyorsa DDU ile sil kendin kur driveri

her şey yüklendikten sonra bir restart at pcye bir daha bak bir şey yüklemeye çalışıyor mu, yüklemiyorsa DDU ile sil kendin kur driveri
hocam son bıraktıgım sslerden ıbaret dırekt ındırıyorum o surumu ? ddu ıle sılınecek bır drıver yokkı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,056
Üyeler
199,277
Son üye
impsuedo

Geri