raintherain
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 657
Windows update driveri kurmadı diyor hocam daha kendisi driveri yüklemediAlıntıyı görüntüle
yok hocam cıkmıyor baktım
Windows update driveri kurmadı diyor hocam daha kendisi driveri yüklemediAlıntıyı görüntüle
hocam anladım bırde bırsey dıyecegımbunu indirmeni önermem en yeni sürüm sorunlu gibi ben şuan kullanıyorum sistem takılıyor arada bir
ben böyle toplara girmem pek. 40tl ye kod aldım uyguladım kendi bilgisayarımda bilmiyorum bu yüzdenhocam anladım bırde bırsey dıyecegımbu ayarı yaptım dırekt wındows ıcın problem olurmu mesela en gozume carpan olarak soyluyorum suan ayarları acınca ekran 60hz gıbı oluyor
aygıt yöneticisine gir, ekran kartını yani 9070 xtye tıklaAlıntıyı görüntüle
aygıt yöneticisine gir, ekran kartını yani 9070 xtye tıkla
ona tıkladıktan sonra sürücü ayarlarına gir
ordaki sürücünün tarihini atar mısın
26.6.4 veya 26.6.2 indirdikten sonra kurdun ve bilgisayarı yeniden başlattın değil mi
hocam suan ındırmedım drıver falan wın uptade de bırsey yapmadı anladıgım kadarıyla26.6.4 veya 26.6.2 indirdikten sonra kurdun ve bilgisayarı yeniden başlattın değil mi
burda sıkıntı yok gibi duruyor eğer sen onu indirdikten sonra kurduysan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangisi var şu an 26.6.2 değil galiba, sürümlerimiz farklı çünkü
pcyi direkt sıfırladım bu arada26.6.4 veya 26.6.2 indirdikten sonra kurdun ve bilgisayarı yeniden başlattın değil mi
burda sıkıntı yok gibi duruyor eğer sen onu indirdikten sonra kurduysan
hangisi var şu an 26.6.2 değil galiba, sürümlerimiz farklı çünkü
mas ile veya key ile aktifleştir geç hocam bunlar 1-2 kez işe yarıyor sonra geri geliyorhocam suan ındırmedım drıver falan wın uptade de bırsey yapmadı anladıgım kadarıyla
pcyi direkt sıfırladım bu arada
birde bu ayardan wındos ayarlarında falan 60hz olma falan olur mu ?
hocam pekı dedıgım seye sebep olur mu yanı ? yanlıs tespıt etmedıysem bu ayarı yaptıktan sonra wındows ayarlarını actıgımda 60hz gıbı oldu acaba bunla alakası varmı dıye sordum ne oldugunu bılmıyorum tammas ile veya key ile aktifleştir geç hocam bunlar 1-2 kez işe yarıyor sonra geri geliyor
olmaz, galiba ekran kartı driverı olmadığı içindirhocam pekı dedıgım seye sebep olur mu yanı ? yanlıs tespıt etmedıysem bu ayarı yaptıktan sonra wındows ayarlarını actıgımda 60hz gıbı oldu acaba bunla alakası varmı dıye sordum ne oldugunu bılmıyorum tam
anladım hocam sımdı kurayım mı drıverı bırde ınt kesmeme gerek varmı ?olmaz galiba muhtemelen ekran kartı driverı olmadığı içindir
bunu indirdiğin zaman direkt kurmaya başlamıyor, indirilenlerden kendin başlatıyorsun tıklayarakanladım hocam sımdı kurayım mı drıverı bırde ınt kesmeme gerek varmı ? Alıntıyı görüntüle
indirmediysen indir, internetle işin bitince kes, kurarken internet olmasınanladım hocam sımdı kurayım mı drıverı bırde ınt kesmeme gerek varmı ? Alıntıyı görüntüle
tamamdır hocam 26.6.2yi indirecegım nasıl kuruldugunu az cok bılıyorum pekı sızce guvenlı mod veya ınternetı kesmeme gerek varmı kurulumu baslatırken ?bunu indirdiğin zaman direkt kurmaya başlamıyor, indirilenlerden kendin başlatıyorsun tıklayarak
bir de bunu kurmak yerine 26.6.2 indir önceki driverlardan, bundan daha stabil olabilir
hocam 26.6.2 hangısı baktımda bulamadım ?bunu indirdiğin zaman direkt kurmaya başlamıyor, indirilenlerden kendin başlatıyorsun tıklayarak
bir de bunu kurmak yerine 26.6.2 indir önceki driverlardan, bundan daha stabil olabilir, bende şu an 26.6.2 var 26.6.4 daha geçmedim
indirmediysen indir, internetle işin bitince kes, kurarken internet olmasın