RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

tamamdır hocam 26.6.2yi indirecegım nasıl kuruldugunu az cok bılıyorum pekı sızce guvenlı mod veya ınternetı kesmeme gerek varmı kurulumu baslatırken ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 26.6.2 hangısı baktımda bulamadım ?
kurarken güvenli moda gerek yok hocam
sadece ddu ile silerken güvenli modda silmeniz gerekiyor, zaten ddu ile sildikten sonra yeniden başlatınca normal moda geri dönüyordu yani normal modda kurabilirsin

tamamdır hocam 26.6.2yi indirecegım nasıl kuruldugunu az cok bılıyorum pekı sızce guvenlı mod veya ınternetı kesmeme gerek varmı kurulumu baslatırken ?

hocam 26.6.2 hangısı baktımda bulamadım ?
26.6.2 sitede gözükmüyor 26.6.4 yükleyebilirsin

kurarken güvenli moda gerek yok hocam
sadece ddu ile silerken güvenli modda silmeniz gerekiyor, zaten ddu ile sildikten sonra yeniden başlatınca normal moda geri dönüyordu yani normal modda kurabilirsin

26.6.2 sitede gözükmüyor 26.6.4 yükleyebilirsin
tamamdır hocam teşekkürler

driverı kurmaya başlamadan önce bi ayar ekranı vardı orayı bi atar mısın yanlış bir şey açık kalmasın
kalıntıları temizle tarzı bi ayar vardı onu açma mesela
tamamdır hocam 2dk atıyorum

1783795490513.webp

hocam bu sekıl ınt kesıp baslatıyorum ?

driverı kurmaya başlamadan önce bi ayar ekranı vardı orayı bi atar mısın yanlış bir şey açık kalmasın

1783795533751.webp

Ben kullanıyorum aynı kartı 0 sorun yaşadım onu ne yapacağız
takmışlar bi amd ekran kartına sorunlu diye öyle gidiyor :D 9060 xt 9070 9070 xt kullandım 0 sorun ne driver ne başka bir problem elbette bende olmuyor diye kimsede olmucak diye bir şey yok sistem parçalarını itinayla seçip aldım 0 sorun amd ekran kartıda tavsiye ederim nvidia da

takmışlar bi amd ekran kartına sorunlu diye öyle gidiyor :D 9060 xt 9070 9070 xt kullandım 0 sorun ne driver ne başka bir problem elbette bende olmuyor diye kimsede olmucak diye bir şey yok sistem parçalarını itinayla seçip aldım 0 sorun amd ekran kartıda tavsiye ederim nvidia da
hocam bende sorunlu kotu demedım acıkcası sorunumu gıdermek amaclı yardımcı oluyor herkes elınden geldıgı kadar ne dıyeyım

hocam bu sekıl kuruyorum ınternetı kesıp ?

Son düzenleme:
hocam bende sorunlu kotu demedım acıkcası sorunumu gıdermek amaclı yardımcı oluyor herkes elınden geldıgı kadar ne dıyeyım

Alıntıyı görüntüle
sözüm sana değil elbette

Alıntıyı görüntüle
hocam sistem buildim tam olarak ne hangi parçalar vs var imzanda göremedim

Alıntıyı görüntüle
bilgileri göndermeyi kapatsan iyiydi, fark etmez ama
kurdun mu
kurulunca bi yeniden başlat sistemi

Eski mesajlara bakmadım ama PSU modelini merak ettim nedir modeli?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri