- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllrın İnterneti ama ücret yüksek hocam yapeşin ödeme yaparsan 700 tl ye geliyor peşin 8400 ödeyip vade farksız 3 e bölüyorsun 600 başka firmalara verene kadar 700 türknete vermek daha mantıklı gibi yılların iss si
Yıllrın İnterneti ama ücret yüksek hocam yapeşin ödeme yaparsan 700 tl ye geliyor peşin 8400 ödeyip vade farksız 3 e bölüyorsun 600 başka firmalara verene kadar 700 türknete vermek daha mantıklı gibi yılların iss si
Tek seferde %50 zam yaptılar hocamYıllrın İnterneti ama ücret yüksek hocam ya
75 megabite çıkardık son biz vdsl altyapı: 550 TLHız nasıl
Çok güzel açıkladın hocam teşekkür ederim peki modem önerin var mı. Atıyorum Türknetr geçtim. Kendi modemlerü iyi mi yoksa kendim mi alayımGenel bilgilendirme yapayım alt yapının aynı olması aynı kalite ve hizmet demek değildir. İşin içinde olan birisi olarak herkezi aydınlatayım
yurtdışı çıkışları ve peering muhabbeti yani direkt bağlantı olayı türknet te gidip google netflix veya steam meta gibi devlerle direkt anlaşma yapıyor ve kendi sunucularını bağlıyor siz bir oyuna girmek istediğinizde veya video izleyeceğinizde veriniz abuk subuk yollardan dolaşmıyor en kısa yoldan direkt hedefe gidiyor diğer ucuz veya kalitesiz firmalar ise maliyetten kaçmak için veriyi dolaylı yollardan gönderiyor bu da bize yüksek ping ve paket kaybı olarak geri dönüyor kablo aynı olsa bile o kablonun ucundaki sunucu kalitesi fark yaratıyor.
Diğer olay ise bant genişliği ve kapasite yönetimi mahalledeki kutu aynı eyvallah ama İSS firmaların kiraladığı kapasite farklı bazı uyanık firmalar azıcık kapasite kiralayıp oraya binlerce aboneyi yığıyor gündüz internet iyi olsa bile akşam herkes eve gelip yüklenince o hat kilitleniyor hız düşüyor sayfalar dönüp duruyor türknet ise kullanıcı başına düşen veri trafiğini yüksek tuttuğu için akşam yoğunluğunda bile tıkanma yaşamıyorsun bir de yönlendirme routing dedikleri olay var dns sunucuları var veri trafiğini yöneten beyin burası işte türknetin dinamik yönlendirme algoritmaları çok daha iyi çalışıyor seni sunucuya en stabil yoldan bağlıyor son olarak cgnat yani ortak ip havuzu yönetimi de çok fark ediyor ip havuzları geniş ve optimize olduğu için bağlantıda kopma takılma veya sitelerin güvenlik duvarına takılma gibi saçmalıkları çok daha az yaşıyorsun
Bu saydığım özelliklerde Türknet zirveyi temsil ediyor fiyatları oyüzden yüksek gelmesin Türkiyede Kalite ucuz olmuyor
Hocam kendi modeminiz olsa da olmasa da her türlü o modem kira ücretini alıyorlar sizden.Çok güzel açıkladın hocam teşekkür ederim peki modem önerin var mı. Atıyorum Türknetr geçtim. Kendi modemlerü iyi mi yoksa kendim mi alayım
Yok konuştum şimdi sadece montaj ücretini alıyorlar onu da taksite bölüyorlarmoşHocam kendi modeminiz olsa da olmasa da her türlü o modem kira ücretini alıyorlar sizden.
Bana kampanyaya dahil çıkaramıyoruz demişlerdiYok konuştum şimdi sadece montaj ücretini alıyorlar onu da taksite bölüyorlarmoş
Kampanya yokki şuan 950 tl ile abone oluyorsan. Kurulum ücretini de 6 ay bölüyorlarmış aydan aya 1100 TL ödüyorsunBana kampanyaya dahil çıkaramıyoruz demişlerdi![]()
İşte böyle dediler. Ailemin evde 2 yıldır türksat var kendi evimide türksata geçirdim zamdan sonra kafam rahat.Kampanya yokki şuan 950 tl ile abone oluyorsan. Kurulum ücretini de 6 ay bölüyorlarmış aydan aya 1100 TL ödüyorsun
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davuz zurna azyaw dayı mıllet kafayı yemıs yok gırgır net yok kısırnet 200 300tl bi durum parası ucuz dıye gıdıp rezil oluyorlar yazık cidden turknet suan en ıyı destek sunan en ıyı ınternet fıyatı da gayet ucuz 20 dolara 100mbps altyapı varsa 1gbt verıyor napsın daha domalsınmı