benim kasam hyte y70 cherry modeli bu renkten sıkıldım panda modelini beğeniyorum acaba kırmızı renkleri beyaza boyatabilirmiyim profesyonel oto boyacısı yapacak
sanayici arkadaşa sordum güzel boyarız dedi arabadaki boya gibi olur dediBazı yerlerde sıcaklıkla beraber boyanan kasaların akma ve bozulma yaptığını okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama profesyonel bir boyamayla belki bu problem olmayabilir.
yapabilir, kasalar aynı yöntemle boyanıyor zaten. elektrostatik boyama deniyor. statik toz boyama veya.sanayici arkadaşa sordum güzel boyarız dedi arabadaki boya gibi olur dedi
uğraşmaya değermi sizceyapabilir, kasalar aynı yöntemle boyanıyor zaten. elektrostatik boyama deniyor. statik toz boyama veya.
ne kadar paran olduğuna falan bağlı, bence mouse klavye değiştir monitör al yeni o paraya. parçaların hepsini sökcen falan bi de eski boyayı sökmek de lazım sanırımuğraşmaya değermi sizce
kasa boyasına para gitmeyecekne kadar paran olduğuna falan bağlı, bence mouse klavye değiştir monitör al yeni o paraya. parçaların hepsini sökcen falan bi de eski boyayı sökmek de lazım sanırım
monitör kötü sanki birazkasa boyasına para gitmeyecek
mouse modelim logitech g pro superlight 2 modeli yeni aldım
klavye aula f99 v4 modeli
msi 2k 240hzmonitör kötü sanki biraz
tam modeli ne, markanın bir önemi yokmsi 2k 240hz
ozaman boşverelim orjinali kalsınbu arada boyamak biraz imkansız, kasada bir sürü plastik parçalar var onları sökmen gerekecek söksen de geri takamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tam modeli ne, markanın bir önemi yok
oledi bence al direk, tüm deneyimini değiştiriyorilerde oled almayı düşünüyorum ama
ozaman boşverelim orjinali kalsın![]()
g274qpx rapid ipsbu arada boyamak biraz imkansız, kasada bir sürü plastik parçalar var onları sökmen gerekecek söksen de geri takamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tam modeli ne, markanın bir önemi yok