Hyte Y70 Kasa Boyama

gizemgsm

80+
Reaksiyon skoru
8
benim kasam hyte y70 cherry modeli bu renkten sıkıldım panda modelini beğeniyorum acaba kırmızı renkleri beyaza boyatabilirmiyim profesyonel oto boyacısı yapacak

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-14 at 13.03.01.webp
    WhatsApp Image 2026-07-14 at 13.03.01.webp
    191 KB · Hit: 45
Bazı yerlerde sıcaklıkla beraber boyanan kasaların akma ve bozulma yaptığını okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama profesyonel bir boyamayla belki bu problem olmayabilir.
benim kasam hyte y70 cherry modeli bu renkten sıkıldım panda modelini beğeniyorum acaba kırmızı renkleri beyaza boyatabilirmiyim profesyonel oto boyacısı yapacak

Bazı yerlerde sıcaklıkla beraber boyanan kasaların akma ve bozulma yaptığını okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama profesyonel bir boyamayla belki bu problem olmayabilir.
sanayici arkadaşa sordum güzel boyarız dedi arabadaki boya gibi olur dedi

ne kadar paran olduğuna falan bağlı, bence mouse klavye değiştir monitör al yeni o paraya. parçaların hepsini sökcen falan bi de eski boyayı sökmek de lazım sanırım
kasa boyasına para gitmeyecek
mouse modelim logitech g pro superlight 2 modeli yeni aldım
klavye aula f99 v4 modeli

bu arada boyamak biraz imkansız, kasada bir sürü plastik parçalar var onları sökmen gerekecek söksen de geri takamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam modeli ne, markanın bir önemi yok

ilerde oled almayı düşünüyorum ama
bu arada boyamak biraz imkansız, kasada bir sürü plastik parçalar var onları sökmen gerekecek söksen de geri takamazsın

ozaman boşverelim orjinali kalsın :)

g274qpx rapid ips

Geri