Çözüldü✓ 1000w Psu Önerileri ?

O kadar da değil... ASUS çok daha iyi ENERMAX Rev III'e göre. ASUS'un tek alınmamasındaki sebebi kazık olması zaten.
Seviyeden bahsediyom hocam ya
1784057971373.webp

Bizde asus rog loki kullanıyoz yani 8kya gördüm sahibinden de kutusu açılmamış atladım hemen

Seviyeden bahsediyom hocam ya
Alıntıyı görüntüle
Bizde asus rog loki kullanıyoz yani 8kya gördüm sahibinden de kutusu açılmamış atladım hemen
O SPL's'in verdiği Tier. Doğru olup olmayacağı meçhul. Ki onlar testlerini hala bulamadılar. Tahmini bir değer verdikleri. İkisinin bir koymak çok manasız yani.

O SPL's'in verdiği Tier. Doğru olup olmayacağı meçhul. Ki onlar testlerini hala bulamadılar. Tahmini bir değer verdikleri. İkisinin bir koymak çok manasız yani.
Parayı veren düdüğü çalar hocam 20k lık psu ile 5k lık psu yu kıyaslıyoruz ztn

Asus rog b tier psu da satıyor 8-10k lık öyle düşün ne kadar ödersen o kadar kalite
Ama asus rog markasını tercih edeceksen en yüksek parçalarından alacaksın diğerleri yaş

Bilindik marka modeller söylersen sevinirim, İyidir belki ama aklımız kalmasın bilindik alalım.
bilindik marka istediğiniz için ben bunu aldım rmx aldım 5090'lı sisteme alternatif olarak lian li markasınada göz atabilirsiniz

bilindik marka istediğiniz için ben bunu aldım rmx aldım 5090'lı sisteme alternatif olarak lian li markasınada göz atabilirsiniz
Bu adam lian li markasını da bilmez boşuna uğraşmayın kendisi tercih etsin ne alacağını. Gitsin MSI ve ya Asus alsın başka bilindik marka yok zaten marka parası versin üstüne. Demekki aklında bir şey var git onu tercih et.

Bu adam lian li markasını da bilmez boşuna uğraşmayın kendisi tercih etsin ne alacağını. Gitsin MSI ve ya Asus alsın başka bilindik marka yok zaten marka parası versin üstüne. Demekki aklında bir şey var git onu tercih et.
İyi markalar sadece Asus ve MSI dan mı ibaret, Çok kullanmak yada almak istiyorsan buyur seni tutan yok al istediğin modeli, sonra ucuza aldım elimde patladı diye ağlama.

bence 9 bin verdikten sonra 1000 daha verilir 1200 watt alabilirsin, bir artısı olmaz ama değer yani. indirimde 1200 wattlık psular bile 8 bin civarında alınabiliyor. düz fiyattan almak saçma oluyor biraz.

Kötüleme amaçlı değil ama diğer markalar gibi en azından satılmıyor ve 10 yıllık gibi bir garantileri yok bir msı değil mesela Uzun vadeli güven veremiyor.
10 yil vaadi bomboşş.Asus rog aura g1000 var.Sadece 2yıl garanti veriliyor.Geri kalan 8 yıl destek istenirse globale yollaman gerek yani yurt dışı :D

kafalar karışık sanırsam.. Yapman gereken ise, youtube girip Nebi Akgün yazman sonrasında çıkan sayfada ''güç kaynağı'' yazıp, videoları izlemen.
Teknik olarak kafanda illa ki bir şeyler oluşacaktır.
Sonrasında ''içine sinecek'' şekilde bir güç kaynağı alacaksın zaten.

İyi markalar sadece Asus ve MSI dan mı ibaret, Çok kullanmak yada almak istiyorsan buyur seni tutan yok al istediğin modeli, sonra ucuza aldım elimde patladı diye ağlama.
AHAHAH Elinde patlamak mı çok güldüm buna ya imzama bak imzama ne kullandığımı görde ona göre konuş benim hayatım araştırma emin ol senden çok daha fazla şey biliyorum ben değil herkes sana çok güzel tavsiyeler verdi. Herkese geçtim Global test sonuçlarına bak forumlara bak zaten cevabını alırsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kafalar karışık sanırsam.. Yapman gereken ise, youtube girip Nebi Akgün yazman sonrasında çıkan sayfada ''güç kaynağı'' yazıp, videoları izlemen.
Teknik olarak kafanda illa ki bir şeyler oluşacaktır.
Sonrasında ''içine sinecek'' şekilde bir güç kaynağı alacaksın zaten.
Ağzını yorma ağzını Adama Seasonic dedim bilindik marka sevmem diyor en iyi PSU markaları diye bildiği çoğu markayı(Asus,MSI) o üretip üzerine Asus markasını basıyor haberi yok

AHAHAH Elinde patlamak mı çok güldüm buna ya imzama bak imzama ne kullandığımı görde ona göre konuş benim hayatım araştırma emin ol senden çok daha fazla şey biliyorum ben değil herkes sana çok güzel tavsiyeler verdi. Herkese geçtim Global test sonuçlarına bak forumlara bak zaten cevabını alırsın.

Ağzını yorma ağzını Adama Seasonic dedim bilindik marka sevmem diyor en iyi PSU markaları diye bildiği çoğu markayı(Asus,MSI) o üretip üzerine Asus markasını basıyor haberi yok
Öğrenmesi için video izlemesi lazım, yazma ile olmuyor belli ki...
Msi Asus hepsi Cwt seasonic, hec gibi üretici markaların ürünlerini kullanıyor dediğin gibi bunları da mutfağında bilmek lazım o yüzden adres olarak Nebi abiyi verdim umarım kendisi faydalanır.

Lafı nerenizden anlıyorsunuz acaba tek marka bu dünyada ASUS yada MSI değil ben sadece Enermax için dedim bunu almam diye, diğer markalarında hangisinin ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz Enarmax için bir yorum yazınca vay ona böyle diyemezsin yok şöyle yok böyle Almak isteyen buyursun alsın ben sadece almam dedim konuyu uzatmadım.

Öğrenmesi için video izlemesi lazım, yazma ile olmuyor belli ki...
Msi Asus hepsi Cwt seasonic, hec gibi markaların ürünlerini kullanıyor dediğin gibi bunları da mutfağında bilmek lazım o yüzden adres olarak Nebi abiyi verdim umarım kendisi faydalanır.
Amma yorum yapmak için yorum yapıyorsun adam enarmax önerdi bende almam dedim bu kadar basit ve net. Daha uzatmanın sebebi ne acaba en bilgili sensin en doğruyu bilen sensin tamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,056
Üyeler
199,277
Son üye
impsuedo

Geri