50.000 TL'ye Kadar iPhone Önerisi ?

Önce Google Authenticator'ı taşı

Eski iPhone'da:

1. Google Authenticator'ı aç.
  2. Sağ üstteki ⋮ (veya Ayarlar) menüsüne gir.
  3. Hesapları aktar (Transfer accounts) seçeneğine dokun.
  4. Hesapları dışa aktar (Export accounts) seç.
  5. Gerekirse Face ID veya şifrenle doğrula.
  6. Aktarmak istediğin hesapları seç. Bir QR kod oluşacak.

Yeni iPhone'da:

1. Google Authenticator'ı App Store'dan indir.
  2. Uygulamayı aç.
  3. Hesapları içe aktar (Import accounts) seçeneğini seç.
  4. Eski telefondaki QR kodunu tara.

Ardından birkaç hesabın 6 haneli kodunun yeni telefonda da üretildiğini kontrol et.

Sonra Binance

1. Yeni iPhone'a Binance uygulamasını indir.
  2. Hesabına giriş yap.
  3. Google Authenticator kodu istendiğinde yeni telefondaki Authenticator'dan kodu gir.
  4. Giriş yaptıktan sonra her şey normal çalışacaktır.

Son olarak Trust Wallet

Trust Wallet uygulaması iCloud yedeğinden otomatik olarak geri gelmeyebilir. En güvenli yöntem:

• Önce eski telefonda 12 kelimelik Secret Recovery Phrase'inin elinde olduğundan emin ol.
  • Yeni telefona Trust Wallet'i indir.
  • "I already have a wallet" seçeneğini seç.
  • 12 kelimeyi doğru sırayla girerek cüzdanını geri yükle.

Bakiyelerin blokzincir üzerinde olduğu için, doğru kurtarma ifadesini girdiğinde aynı cüzdan açılır.
Walletlar okey de hocam bu aşağıdakini nasıl yapacağım :D?

• Hesapları içe aktar (Import accounts) seçeneğini seç.
  • Eski telefondaki QR kodunu tara.

@Yphen

normalde adam geliyor senin telefonda onarım modu gibi bişey çalıştırıyor telefon otomatik test ediyor özellikler çalışıyor mu diye, hepsiburadanın iş ortağı olan getmobil'e veri gönderiyor telefonun durumuna dair. yani telefon durumu senin dediğin gibi mi değil mi ona bakıyorlar. sonra işlemin %40'ı falan tamamlanınca adam diyor ki tamam bu evreden sonra işlem tamamdır. yeni telefonu alabilirsin diyip paketten senin satın aldığın telefonu çıkarıp veriyor. yani senin telefon garanti sıfırlanıyor yeni telefona geçebilmen için gibi bir durum söz konusu. eğer kargocuyla anlaşabilirsen ve onarım ekranı sıfırlanmadan da açılabiliyorsa, onarım ekranı sonrası auth aktarımı yapabilirsin. aklıma gelen tek senaryo bu. hepsiburada'yı ara diyeceğim ama muhtemelen tek diyecekleri telefonu sıfırla olacak. auth kapatmayı bence bir değerlendir.

@Yphen

normalde adam geliyor senin telefonda onarım modu gibi bişey çalıştırıyor telefon otomatik test ediyor özellikler çalışıyor mu diye, hepsiburadanın iş ortağı olan getmobil'e veri gönderiyor telefonun durumuna dair. yani telefon durumu senin dediğin gibi mi değil mi ona bakıyorlar. sonra işlemin %40'ı falan tamamlanınca adam diyor ki tamam bu evreden sonra işlem tamamdır. yeni telefonu alabilirsin diyip paketten senin satın aldığın telefonu çıkarıp veriyor. yani senin telefon garanti sıfırlanıyor yeni telefona geçebilmen için gibi bir durum söz konusu. eğer kargocuyla anlaşabilirsen ve onarım ekranı sıfırlanmadan da gelebiliyorsa, onarım ekranı sonrası auth aktarımı yapabilirsin. aklıma gelen tek senaryo bu. hepsiburada'yı ara diyeceğim ama muhtemelen tek diyecekleri telefonu sıfırla olacak. auth kapatmayı bence bir değerlendir.
10-15 tane 2FA var hocam hangi birini kapatayım ki ha bide bende test edebiliyor muyum telefonu mu merak ettim neyi var neyi yok diye bildiğim kadarıyla Pil %77 sadece arka kamera ön kamera true tone face id çalışıyor dokunmatik sorunsuz hep koruyucu ekran ile kullandım sadece çizik vs yok.

10-15 tane 2FA var hocam hangi birini kapatayım ki ha bide bende test edebiliyor muyum telefonu mu merak ettim neyi var neyi yok diye bildiğim kadarıyla Pil %77 sadece arka kamera ön kamera true tone face id çalışıyor dokunmatik sorunsuz hep koruyucu ekran ile kullandım sadece çizik vs yok.
o ekrana nası giriyor bilmiyorum. bi qr okutuyor otomatik onarım ekranı açılıyor. telefon tek tek durum kontrolü yapıyor kendisi.

o ekrana nası giriyor bilmiyorum. bi qr okutuyor otomatik onarım ekranı açılıyor. telefon tek tek durum kontrolü yapıyor kendisi.
O kontrolü yaptığı zaman direkt telefon sıfırlanıyor mu?

Hayır, telefonu sıfırlayıp tekrar kurup ana menüye getirmiştim ben hesapsız şekilde. Yani mantıken ana menüde çalışması lazım sıfırlanmasa bile
Adamdan rica etsekte ya telefon dediğin gibi değilse deyip yeni telefonu vermeyebilir demi

Adamdan rica etsekte ya telefon dediğin gibi değilse deyip yeni telefonu vermeyebilir demi
Teorik olarak onarım ekranında testi geçince vermesi lazım, abi sen gez gel ben telefonu sıfırlayayım desen ve adam okeyse belki denenebilir

Teorik olarak onarım ekranında testi geçince vermesi lazım, abi sen gez gel ben telefonu sıfırlayayım desen ve adam okeyse belki denenebilir
Ben başka yollar arayım hocam aklımda bir yol var çünkü babamın telefonu samsung oraya kurarım oraya aktarırım yeni cihazı alınca indirir açarım oradan da oraya aktarırım nasıl fikir :D

Ben başka yollar arayım hocam aklımda bir yol var çünkü babamın telefonu samsung oraya kurarım oraya aktarırım yeni cihazı alınca indirir açarım oradan da oraya aktarırım nasıl fikir :D
Gayet iyi fikir yap gitsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ben olsam şimdi satın alır auth aktarırım. Zaten indirimi direk sepette yapıyor. Her bilgiyi dürüst gir kapıda farklılık olursa senden ek ödeme talep ederler

Bu adamlar yd'den tr pasaport kayıtlı telefon alıyor mudur hocam? model no sonunda TU/A yazıyor MT ile başlıyor
TU/A yazan cihazlar türkiye cihazı direk diye biliyorum. Alırken imei soruyor zaten imeiden kontrol edip almayacaksa direk aldırmıyor.

Benim telefonu ingiltereden aldım, 2022de pasaport kaydı yaptırdım. 3 seneyi geçtiği için herkese açılıyor. Aldılar bu sayede

TU/A yazan cihazlar türkiye cihazı direk diye biliyorum. Alırken imei soruyor zaten imeiden kontrol edip almayacaksa direk aldırmıyor.

Benim telefonu ingiltereden aldım, 2022de pasaport kaydı yaptırdım. 3 seneyi geçtiği için herkese açılıyor. Aldılar bu sayede
imei girdim sepete ekledim hocam kabul etti sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,121
Üyeler
199,299
Son üye
Chrisklaun

Geri