- Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuza gitmiş o zaman aslında kendimiz oturacağız diye almıştık ama olmadı hayırlısı olsun yatırımlık düşündük1 ev fiyatını 150 aylık kira ile çikarmalıdır .
ucuza gitmiş o zaman aslında kendimiz oturacağız diye almıştık ama olmadı hayırlısı olsun yatırımlık düşündük1 ev fiyatını 150 aylık kira ile çikarmalıdır .
kentsel dönüşüm muhabbetinden dolayı insanlar eski binalardan uzaklaşıyor bizimkisi 20 yıllık ve araştırmalarımıza göre daha bi 10 yılı rahat var. İçine biraz masraf ve eşya da koyunca e bir de mesafe de yakın olunca ulaşıma, rakamlar bu seviyelere kadar çıkıyor İstanbulda.istanbulda 2+1 kira fiyatları ne ki 3 milyon tl ye alınan bir daire için 45000 tl mükemmel değilmi
yeniköyde sen nerde yaşıyordunDöşemealtı'nın tam olarak neresi? Villaların olduğu taraflar pahalı ama köy gibi olan yerleri de var mesela. Mahalle falan olarak nerede? 25.000 lira civarlarını Markantalya'nın çevresinde ve Konyaaltı'nın biraz ilerilerinde istiyorlar.
birde şeyi merak ettim döşemealtından alarak hata mı ettik diyeyeniköyde sen nerde yaşıyordun
yaşacağım diye almıştım bir sorun çıktı gidemedikfaize versen aylık 200 bin liraya yakın getirisi var bence çok kötü finansal karar
Kral herkes faiz yemiyor ki nasil mantikfaize versen aylık 200 bin liraya yakın getirisi var bence çok kötü finansal karar
Bu devirde yemeyen parasını kaybediyor ne yazık kiKral herkes faiz yemiyor ki nasil mantik
Çok yanlış bir bakış açısı. Taşıma suyla değirmen dönmez. Faiz parasiyla bir sey yapilmaz.Bu devirde yemeyen parasını kaybediyor ne yazık ki
Yapılır demedim de 27 bin kiradan iyi sanki be 200kÇok yanlış bir bakış açısı. Taşıma suyla değirmen dönmez. Faiz parasiyla bir sey yapilmaz.
aslinda yanlis dusunce cunku o ev kiraya bosta durmasin pasifkende getiri getirsin diye veriliyor yani insanlar param erimesin diyip ev aliyor ve 1-2 ayda %50 artmayacagini dusunursek adamda 3-5 yil kirada kalsin para lazim olursa satarim param erimemis olur hatta aksine artar muhtemelen mantigiyla aliyorlar ki hakli bir mantik cunku savas cikmadigi surece ev ve arsa genelde degerini hep korurkira icin ev almak en kotu yatirim :d
En iyi yatirim nedir hocam peki sizce nelere yatırım yapıp ne gibi kazançlar sağladınız çok profesyonel gibisiniz oldukça emin şekilde yazmışsınız birde hangi yönlerden kötükira icin ev almak en kotu yatirim :d