🔥İndirim 🔥🔥 Vodafone Pay Kampanyalar 🔥🔥

Sanal karta para yüklemeye çalışırken hep hata veriyor siz de normal mi
Bu gün tatil olduğu için muhtemelen ben de de hata verdi eft ile de tatil günü olduğu için hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanki ben turkcell 'de kayıt olabilmiştim.
Kayıt olabilirsiniz ama faturana yansıt kampanyaları için vodafonlu olmak şart vodafone faturasına yazılıyor

Bu gün tatil olduğu için muhtemelen ben de de hata verdi eft ile de tatil günü olduğu için hata veriyor

Kayıt olabilirsiniz ama faturana yansıt kampanyaları için vodafonlu olmak şart vodafone faturasına yazılıyor
3 gündür deniyom bende doğrulama koduna kadar geliyor en sonda şuan da hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz diyor

Eskiden de starbucks vardı 500 liraydı kullandım hediyesi yüklendi , şimdi de 250 veriyor kullandım yine hediyesi yattı
Hattın Vodafone ise ve bizzat senin üzerine olan bir hat kullanıyorsan fatura yansıtmaya izin veriyor. Vodafone kullanırken hat benim üstüme değil diye yine yansıtamıyordum şuan zaten Vodafone de kullanmıyorum. Şartları karşılayan kullanabilir tabi.

Pazarama kampanyasının mantığını çözemedim. Max 2500 tl ye kadar ürün aldığımızda 500 tl mi veriyor? 1000 tl lik ürün aldığımda gene 500 tl mi indirim yapıyor?

%50 sadece 500 tl ye kadar şeylerde

500 tl ye kadar aluşverişte iade oluyoe
  • 2500 TL ve altı sepetler Vodafone Pay ile Faturana Yansıt ödeme seçeneği ile harcama yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında en fazla 500 TL indirim kazanılabilir.
Kampanya koşullarında bu yazıyor?

Pazarama kampanyasının mantığını çözemedim. Max 2500 tl ye kadar ürün aldığımızda 500 tl mi veriyor? 1000 tl lik ürün aldığımda gene 500 tl mi indirim yapıyor?
1000/500 veriyor işte. Daha az alırsan %50 düşüyor yine, fazla alırsan 500 düşüyor.

2500TL üstünü faturana yansıtamıyorsun o yüzden onu yazmışlar.

• 2500 TL ve altı sepetler Vodafone Pay ile Faturana Yansıt ödeme seçeneği ile harcama yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında en fazla 500 TL indirim kazanılabilir.
Kampanya koşullarında bu yazıyor?
2500 lira altı ürünleri faturanıza yansıtabilirsiniz üstü için kart gerekiyor , 1000 liraya kadar da yüzde 50 iade yapıyor

yani 250TL indirim eyw
1000 e 500 oluyor

Alacak bir şey düşünen varsa bunları 557 liraya almış oldum
1784147379834.webp

Starbucks da bakiye yüklemede kabul ediyor mu
evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular