shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Sanki ben turkcell 'de kayıt olabilmiştim.Faturana yansıt kampanyası için evet
Sanki ben turkcell 'de kayıt olabilmiştim.Faturana yansıt kampanyası için evet
Bu gün tatil olduğu için muhtemelen ben de de hata verdi eft ile de tatil günü olduğu için hata veriyorSanal karta para yüklemeye çalışırken hep hata veriyor siz de normal mi
Kayıt olabilirsiniz ama faturana yansıt kampanyaları için vodafonlu olmak şart vodafone faturasına yazılıyorSanki ben turkcell 'de kayıt olabilmiştim.
3 gündür deniyom bende doğrulama koduna kadar geliyor en sonda şuan da hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz diyorBu gün tatil olduğu için muhtemelen ben de de hata verdi eft ile de tatil günü olduğu için hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kayıt olabilirsiniz ama faturana yansıt kampanyaları için vodafonlu olmak şart vodafone faturasına yazılıyor
Hattın Vodafone ise ve bizzat senin üzerine olan bir hat kullanıyorsan fatura yansıtmaya izin veriyor. Vodafone kullanırken hat benim üstüme değil diye yine yansıtamıyordum şuan zaten Vodafone de kullanmıyorum. Şartları karşılayan kullanabilir tabi.Eskiden de starbucks vardı 500 liraydı kullandım hediyesi yüklendi , şimdi de 250 veriyor kullandım yine hediyesi yattı
%50 sadece 500 tl ye kadar şeylerde1000'e 250 ile %50 birleşiyor mu acaba birleşse fena olur.
500 tl ye kadar aluşverişte iade oluyoe1000 TL ürün alsam 500 iade olur mu pazaramadan
Bir ürünü nasıl aynı anda hem faturaya yansıtıp hem kartla ödeyeceksin ki1000'e 250 ile %50 birleşiyor mu acaba birleşse fena olur.
yani 250TL indirim eyw%50 sadece 500 tl ye kadar şeylerde
500 tl ye kadar aluşverişte iade oluyoe
%50 sadece 500 tl ye kadar şeylerde
500 tl ye kadar aluşverişte iade oluyoe
1000/500 veriyor işte. Daha az alırsan %50 düşüyor yine, fazla alırsan 500 düşüyor.Pazarama kampanyasının mantığını çözemedim. Max 2500 tl ye kadar ürün aldığımızda 500 tl mi veriyor? 1000 tl lik ürün aldığımda gene 500 tl mi indirim yapıyor?
2500 lira altı ürünleri faturanıza yansıtabilirsiniz üstü için kart gerekiyor , 1000 liraya kadar da yüzde 50 iade yapıyorKampanya koşullarında bu yazıyor?
- 2500 TL ve altı sepetler Vodafone Pay ile Faturana Yansıt ödeme seçeneği ile harcama yapılabilir.
- Kampanya kapsamında en fazla 500 TL indirim kazanılabilir.
1000 e 500 oluyoryani 250TL indirim eyw