Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Temelim yoktu 13 günde bıyıklı hocanın 10 günde temel kitabı ve kampı ile temel attım ama bilgisarmal ve 345 zorlayacagini düşünüyorum mikro orjinal nasıldır sizce?
Hocam mikroorjinal ile seviyeleri aynı genelde dedikelrinizAcil yayınları matematiğin ilacı tyt soru bankasına bakabilirsin 345 den daha kolay bazı sorularıda gerçekten çok temel ama kötü bir kitap değil. 345 de alınabilir kolaydan zora doğru gidiyor sorular direkt olarak orta veya zorla başlamıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mikro orjinal hakkında bilgim yok
Mikroorijinal iyi diye duydum.Temelim yoktu 13 günde bıyıklı hocanın 10 günde temel kitabı ve kampı ile temel attım ama bilgisarmal ve 345 zorlayacagini düşünüyorum mikro orjinal nasıldır sizce?
Seviyemde değil ki hocam 345, o yüzden mikroorjinal alayım mı diyorumMikroorjinal fazla kolay bence 345, miray gibi ortaseviye kitap alman güzel olur kolay kitabı çözünce çok bir şey katmıyor
Çok temeldesin o zaman mikroorjinal alabilirsinSeviyemde değil ki hocam 345, o yüzden mikroorjinal alayım mı diyorum
Sınava seneye gireceksen ve durumun gerçekten çok kötü değilse basit kaynak bitirerek zaman kaybetme derim. Sınava 2 senen varsa temel atmak için çözebilirsin.Temelim yoktu 13 günde bıyıklı hocanın 10 günde temel kitabı ve kampı ile temel attım ama bilgisarmal ve 345 zorlayacagini düşünüyorum mikro orjinal nasıldır sizce?
Hocam 12. Sınıf oluyorum bu yaz seneye girecefim, hocam zaman kaybetme diyorsunuzda bizde 345 ilk seviye yokki.Sınava seneye gireceksen ve durumun gerçekten çok kötü değilse basit kaynak bitirerek zaman kaybetme derim. Sınava 2 senen varsa temel atmak için çözebilirsin.
Şuan 5 10 net arasındayım iyi olduğum sayılmazÇok temeldesin o zaman mikroorjinal alabilirsin