Hangi Tyt Mat Kitabını Alayım?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,865
Temelim yoktu 13 günde bıyıklı hocanın 10 günde temel kitabı ve kampı ile temel attım ama bilgisarmal ve 345 zorlayacagini düşünüyorum mikro orjinal nasıldır sizce?

Acil yayınları matematiğin ilacı tyt soru bankasına bakabilirsin 345 den daha kolay bazı sorularıda gerçekten çok temel ama kötü bir kitap değil. 345 de alınabilir kolaydan zora doğru gidiyor sorular direkt olarak orta veya zorla başlamıyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mikro orjinal hakkında bilgim yok

Acil yayınları matematiğin ilacı tyt soru bankasına bakabilirsin 345 den daha kolay bazı sorularıda gerçekten çok temel ama kötü bir kitap değil. 345 de alınabilir kolaydan zora doğru gidiyor sorular direkt olarak orta veya zorla başlamıyor zaten.

mikro orjinal hakkında bilgim yok
Hocam mikroorjinal ile seviyeleri aynı genelde dedikelriniz

Temelim yoktu 13 günde bıyıklı hocanın 10 günde temel kitabı ve kampı ile temel attım ama bilgisarmal ve 345 zorlayacagini düşünüyorum mikro orjinal nasıldır sizce?
Mikroorijinal iyi diye duydum.

Mikroorjinal fazla kolay bence 345, miray gibi ortaseviye kitap alman güzel olur kolay kitabı çözünce çok bir şey katmıyor

Sınava seneye gireceksen ve durumun gerçekten çok kötü değilse basit kaynak bitirerek zaman kaybetme derim. Sınava 2 senen varsa temel atmak için çözebilirsin.

Sınava seneye gireceksen ve durumun gerçekten çok kötü değilse basit kaynak bitirerek zaman kaybetme derim. Sınava 2 senen varsa temel atmak için çözebilirsin.
Hocam 12. Sınıf oluyorum bu yaz seneye girecefim, hocam zaman kaybetme diyorsunuzda bizde 345 ilk seviye yokki.

Çok temeldesin o zaman mikroorjinal alabilirsin
Şuan 5 10 net arasındayım iyi olduğum sayılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,823
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu