Yardım Klavye , Mouse ve Kulaklık 10k 13k Bütçe

Reaksiyon skoru
1
Kablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden

Ben bildiğim konuda yorum yapayım atk n9 ultra aldim çok güzel kulaklik driver falan fena deyil şarkıda iyi gidiyor bende stellseries nova 4 var oyun oynarken atk ile daha iyi ses kasıyorum kulağıma daha iyi oturuyor öyle diyim ben öneririm

Ben bildiğim konuda yorum yapayım atk n9 ultra aldim çok güzel kulaklik driver falan fena deyil şarkıda iyi gidiyor bende stellseries nova 4 var oyun oynarken atk ile daha iyi ses kasıyorum kulağıma daha iyi oturuyor öyle diyim ben öneririm
Bende her şeyi wraithten alcam sanırım mouse w1 kulaklık atk n9 klavye de w75 sence nasıl

Kablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden

Sepette 370 lira indirimleri mevcut. Direk al geç önerebilliceğim ürünler.

Gameraider K1, Aula V9 Ultra, Simgot EA500LM

Kulaklık olarak sakın N9 alma. Mchose X9 al. Mouse olarak A9 Air, klavye olarak boyut tercihin var mı?
Numped istemiyorum reisim sipariş geçtim artık bu üçlüyü olmadı bir kaç aya değişirim şuan asıl planım gravastar çekmek kşavye fare kısmına ztn

Klavye olarak şunu bulurdanız kaçırmayon Gamşng gecelerinde 6 bine düşüyr geri ödeme ile 4.5kya grliyor Asus rog strix Scope 2 96 wireles modeli çok iyi klavyedşr

Cloud 3 s kulaklık atk A9 Air mouse akko fun 60 pro klavye veya howl75 klavye al derim.

İnternet kafede cloud 2 vardı şahsen atk n9 cloud 2 den iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,976
Üyeler
199,257
Son üye
bakidoruk

Geri