suhakartal
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Kablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden
Bende her şeyi wraithten alcam sanırım mouse w1 kulaklık atk n9 klavye de w75 sence nasılBen bildiğim konuda yorum yapayım atk n9 ultra aldim çok güzel kulaklik driver falan fena deyil şarkıda iyi gidiyor bende stellseries nova 4 var oyun oynarken atk ile daha iyi ses kasıyorum kulağıma daha iyi oturuyor öyle diyim ben öneririm
Klavye mouse konusunda yorum yapmam yanlış olurBende her şeyi wraithten alcam sanırım mouse w1 kulaklık atk n9 klavye de w75 sence nasıl klavye mouse lonusunda bir yorum yapmam
Kablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden
Numped istemiyorum reisim sipariş geçtim artık bu üçlüyü olmadı bir kaç aya değişirim şuan asıl planım gravastar çekmek kşavye fare kısmına ztnKulaklık olarak sakın N9 alma. Mchose X9 al. Mouse olarak A9 Air, klavye olarak boyut tercihin var mı?
Klavye olarak şunu bulurdanız kaçırmayon Gamşng gecelerinde 6 bine düşüyr geri ödeme ile 4.5kya grliyor Asus rog strix Scope 2 96 wireles modeli çok iyi klavyedşrKablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden
Gravastar pek iyi değil hocam ürünü tanıtanlara bakmayın. Daha FP ürünler var piyasada.Numped istemiyorum reisim sipariş geçtim artık bu üçlüyü olmadı bir kaç aya değişirim şuan asıl planım gravastar çekmek kşavye fare kısmına ztn
Cloud 3 s kulaklık atk A9 Air mouse akko fun 60 pro klavye veya howl75 klavye al derim.Kablosuz olursa daha iyi olur bütçeyi sınırlarınsa zorlayıp güzel bişiler almak istiyorum , teşekkürler şimdiden
geri ödeme dediğiniz nasıl oluyor hocam ?Klavye olarak şunu bulurdanız kaçırmayon Gamşng gecelerinde 6 bine düşüyr geri ödeme ile 4.5kya grliyor Asus rog strix Scope 2 96 wireles modeli çok iyi klavyedşr