Yardım İss Önerisi Arıyorum

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
97
Merhaba türknet zamı yaptı 950 tl hayırlı olsun bende farklı bir iss bakmaya başladım 24 mbps vdsl alıyorudm zaten ona 950 tl ödemek estağfurullah ama biraz **lık türktelekom vdsl altyapısı ile türksat kablonet nasıldır veya başka bir öneriniz varmı

Artıştan etkilenmek istemiyorsan taahhütlü net tercih edebilirsin diyecektim de onların fiyatına bakarken şaşırdım. Ne çok artmış fiyatları. Daha ucuza zor gibi. 24 e o kadar vermek de çok ama alt yapın üstünü desteklemiyorsa mecbur.

Artıştan etkilenmek istemiyorsan taahhütlü net tercih edebilirsin diyecektim de onların fiyatına bakarken şaşırdım. Ne çok artmış fiyatları. Daha ucuza zor gibi. 24 e o kadar vermek de çok ama alt yapın üstünü desteklemiyorsa mecbur.
Türksat kablonet en ucuz şuan galiba türktelekom altyapısı ile nasıl türksat

Senede 2 zam gelecek artık, mesela yılbaşında yine zam yapacak Türk Telekom ve hepsi zammı yansıtacak.

Senede 2 zam gelecek artık, mesela yılbaşında yine zam yapacak Türk Telekom ve hepsi zammı yansıtacak.
24 ay tahhütlü paket var ise daha uygun olur hem belki onumu alsamki

Türksat kablonet en ucuz şuan galiba türktelekom altyapısı ile nasıl türksat
İnan yerden yere konuma alt yapıya çevreye göre vb say say bitmez değişiklik gösterebiliyor. Bina da ya da yakın binalarda kullananların yorumu çok daha sağlıklı olur. Genel şu ankinden memnunsan 24mbps hızdan değil de kesintisiz oluşu akıp gitmesinden o da öyle çıkar büyük ihtimalle.

Merhaba türknet zamı yaptı 950 tl hayırlı olsun bende farklı bir iss bakmaya başladım 24 mbps vdsl alıyorudm zaten ona 950 tl ödemek estağfurullah ama biraz **lık türktelekom vdsl altyapısı ile türksat kablonet nasıldır veya başka bir öneriniz varmı
gel hocam Millenicoma gel . arkadasini getir kampanyasıyla normal bir fiyata iniyor birde ilk 3 ay ibdirimli fiyat fiye biliyorum. bir arastirmani yap uyarsa kod falanda verebilirim.

Digiturk en mantıklısı sporun yıldızıyla birlikte falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri