❌İndirim Bitti! Intel Sparkle Arc B570 Ekran Kartı 8.999tl

4060 altı, 3060 üstü, tabi optimizasyon kaynaklı 3060 altıda kalabilir ama fiyatına göre çok deneysel, macera arayanlar gönül rahatlıgıyla alabilir :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Satılmış toms hardware'in grafiği. B580'i 4060 ile aynı yere koymuş üstte de 2026 hiyerarşi diyor ama 2025 başındaki sürüclerle yaptığı teste göre koyuyor onu oraya. Delirirsin. Şu an 5060 8G ile aynı yerde 3-5 sürücü sorunlu oyun hariç. Kalanında da %5 falan geride hatta bazı oyunlarda önde.

B570'i bilmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendim de aldım sattım hocam bu kart sıkıntılı o yüzden piyasası ölü sadece yeni nesil işlemciler ve gen 4 gen 5 destekli cihazlarda stabil çalışıyor hatta cs:go da performansı aşırı düşük ikinci el piyasası ölü bir kart ben günde 5-10 tane görüyorum bu fiyatlara almıyorum. 15 gün çile çektim ben bu kart yüzünden sokmadığım test kalmadı ama stabil çalıştıramadım en sonunda iade ettim kurtuldum kartı.
-vulkan param'ı ile stream'de açınca FPS 2x oluyor CS'de. Bana satsaydın keşke, 6.5 verirdim temizinden

Satılmış toms hardware'in grafiği. B580'i 4060 ile aynı yere koymuş üstte de 2026 hiyerarşi diyor ama 2025 başındaki sürüclerle yaptığı teste göre koyuyor onu oraya. Delirirsin. Şu an 5060 8G ile aynı yerde 3-5 sürücü sorunlu oyun hariç. Kalanında da %5 falan geride hatta bazı oyunlarda önde.

B570'i bilmem.

-vulkan param'ı ile stream'de açınca FPS 2x oluyor CS'de. Bana satsaydın keşke, 6.5 verirdim temizinden
Onlarıda denedim senin anakartın pcie 4.0 dır pcie 3.0 anakartta adam edemedim ben bu kartı ayrıca niye 6.5 a satıyım 9.5 a almıştım geri iade ettim 😅

Ayrıca vulkan görüntüyü bozuyor kör olucaktık nakxns

Onlarıda denedim senin anakartın pcie 4.0 dır pcie 3.0 anakartta adam edemedim ben bu kartı ayrıca niye 6.5 a satıyım 9.5 a almıştım geri iade ettim 😅

Allah allah, A770'lerde böyle bir durum yoktu

Hangi kafayla yazdın bunu bu kart 3060 dan bile güçlü HAHAHHAA

Nvidia karşılığı neydi bunun?
4060 ile kapışıyor

4060 altı, 3060 üstü, tabi optimizasyon kaynaklı 3060 altıda kalabilir ama fiyatına göre çok deneysel, macera arayanlar gönül rahatlıgıyla alabilir :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Hocam hatırladığım kadarıyla intel getirdiği bir güncellemeyle performansını yalan olmasın tam hatırlamıyorum ama galiba %5-12 arası bir şey arttırmıştı ve güncellemeden önce yani B570 ilk çıktığı zamanlarda ki testlerde ki 1–1.5 yıl öncesi oluyor bile aradaki fark 5-10fps di yani muhtemelen şuan aynı performansı veriyor yada önde vs… (tabi oyun performansında vs. Bahsediyoruz yoksa local Aİ çalıştırma ve diğer cuda bazlı şeylerde nvidia hâlâ önde)

Son düzenleme:
Bu fiyata sıfır çok iyi kart 2. elde bu fiyata daha düşük performansa sahip RTX 3060 satıyorlar üstelik alttaki özellikler yok
ağzı olan konuşuyor 1 haftadır 2. elde AutoCAD için 10 bin TL'ye RTX 4060 bulamadım bu kartı aldım
  • Displayport 2.1 çıkışı
  • 2K 540HZ desteği var
  • AV1 kodlama (encoding) yapıyor
  • Güç tüketimi

Bu fiyata sıfır çok iyi kart 2. elde bu fiyata daha düşük performansa sahip RTX 3060 satıyorlar üstelik alttaki özellikler yok
ağzı olan konuşuyor 1 haftadır 2. elde AutoCAD için 10 bin TL'ye RTX 4060 bulamadım bu kartı aldım
  • Displayport 2.1 çıkışı
  • 2K 540HZ desteği var
  • Güç tüketimi
Cad/cam için iyi olabilir ama burada 1000 kişinin 999u oyun için alıyor. Oyun için iyi değil.

facebook gruplarindan ürün alınır mı
Niye adam mı yiyorlar buluşup elden alıyorsun ?

• Displayport 2.1 çıkışı
  • 2K 540HZ desteği var
  • Güç tüketimi
Reisim kartı iş odaklı kullanıyorsan sorun yok . Oyunlarda stabil çalışmıyor. Pcie 3.0 ve eski nesil işlemcilerle heleki hiç stabil çalışmıyor aşırı fps drop ve voltaj dalgalanması oluyor.

Hocam pcie 3.0 zaten 2011 de çıktı ve x8 olarak çalışıyor ve pcie 4.0’ın x8’inden %50 daha az bant gemişlipi sunuyor yani 8gb/s bu yüzden zaten B570 ile Pcie 3.0 da soeun yaşamanız normal

Niye adam mı yiyorlar buluşup elden alıyorsun ?

Reisim kartı iş odaklı kullanıyorsan sorun yok . Oyunlarda stabil çalışmıyor. Pcie 3.0 ve eski nesil işlemcilerle heleki hiç stabil çalışmıyor aşırı fps drop ve voltaj dalgalanması oluyor.
Facebook grupları genelde enai ve keriz avcıları ile dolu oluyor . çok güvenilmez ama gerekli testler yapılırsa sıkıntı cikmaz herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,368
Üyeler
199,345
Son üye
Pcseven01

Geri