Yeni Mouselar mı Eski Mouselar mı

tahaa1

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhaba eli büyük biri olarak uzun zaman sonra kabloludan kablosuz mouse a geçmek istiyorum. Yıllar steel series sensei ten kullandım. Fakat bu mouse bile bana küçük kalıyor malesef. Araştırmalarım sonucu bir iki model bulabildim biri
https://www.trendyol.com/razer/basi...k-oyuncu-mouse-rz01-04870100-r3g1-p-761121528

Razer Basilisk V3 X Hyperspeed

Diğer model ise

Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse

Bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Biri pilli en azından uzun süre sarj sorunu olmayacakken ağır ve insanlar düşük bütçeli razerın kötü olduğunu söylüyor. Diğer modelde ise bağlantı çift tıklama sorunu olduğunu söylediler. Açıkçası 1k-4k-8k muhabbeti gram umrumda değil. 1k bana yıllarca yine yetecektir. Hedefim büyük olması en azından şu an kullandığım 127mm sensei ten den uzun olması. 2000 tl ye kadar her öneriye açığım teşekkürler

Merhaba eli büyük biri olarak uzun zaman sonra kabloludan kablosuz mouse a geçmek istiyorum. Yıllar steel series sensei ten kullandım. Fakat bu mouse bile bana küçük kalıyor malesef. Araştırmalarım sonucu bir iki model bulabildim biri
https://www.trendyol.com/razer/basi...k-oyuncu-mouse-rz01-04870100-r3g1-p-761121528

Diğer model ise

Bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Biri pilli en azından uzun süre sarj sorunu olmayacakken ağır ve insanlar düşük bütçeli razerın kötü olduğunu söylüyor. Diğer modelde ise bağlantı çift tıklama sorunu olduğunu söylediler. Açıkçası 1k-4k-8k muhabbeti gram umrumda değil. 1k bana yıllarca yine yetecektir. Hedefim büyük olması en azından şu an kullandığım 127mm sensei ten den uzun olması. 2000 tl ye kadar her öneriye açığım teşekkürler
darmoshark

Diğer model ise

Kral ne yap ne et razerdan uzak dur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biri 60 gram biri 110 gram cevap cok net belli bide bende modeli tam hatırlamıyorum bu tarz razer vardı bozulmuştu teknik özellikleri anlamında da darmoshark daha iyi

Kral ne yap ne et razerdan uzak dur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biri 60 gram biri 110 gram cevap cok net belli bide bende modeli tam hatırlamıyorum bu tarz razer vardı bozulmuştu teknik özellikleri anlamında da darmoshark daha iyi
Hocam hafif olunca noluyor tam oalrak bilmiyorum. Şu an kullandığım steel series te 97 gram. Yani çokta bi fark olucak mı

Diğer model ise

Pilli kablosuz mouse alınmaz. Ben darmoshark'ı beğenmiyorum.
Sensei ten küçük kalmaz da shape'sinden dolayı küçük kalıyordur mesela deathadder v3'te o sorun olmazda hyperspeed olanı pilli. Öbür versiyonuna bakılabilir. Başlığın çok kötü yeni konu açıp mouse önerisi adı altında bütçe ve detaylar ile konu açarsan çok daha verim alırsın.

ben 13 yıl boyunca thermaltake theron kullandım bozulduğundan beri elime oturan mouse bulamadım
mousenin boyutları şu şekilde
123.65 mm x 73.8 mm x 40.2 mm
neredeyse 74mm genişliği vardı şuanda basilisk veya deathadder v3 prolar bile bu kadar geniş değil o yüzden hala aramaya devam ediyorum. işin kötü yanı deathadder v2 pro daha büyük bir mouseydi ama v3 proda artık daha küçük.
çinli mouselerin shapeleri ise aşırı berbat onlar sanki kadınlar veya minyatürler kullansın diye yapılmışlar

Pilli kablosuz mouse alınmaz. Ben darmoshark'ı beğenmiyorum.
Sensei ten küçük kalmaz da shape'sinden dolayı küçük kalıyordur mesela deathadder v3'te o sorun olmazda hyperspeed olanı pilli. Öbür versiyonuna bakılabilir. Başlığın çok kötü yeni konu açıp mouse önerisi adı altında bütçe ve detaylar ile konu açarsan çok daha verim alırsın.
Valla diğer başlıklara hiç yorum gelmiyordu. El büyüklküğü konusu olunca gördüğüm kadarıyla. En azınadn buna az buz geldi yetti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri