Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

Beyler 9070xt Li bir sistem topladım genelde cs Rust vb. Oyunlar oynayacağım 2k monitör alıp 1080p çekersem görüntü kötü oluyormuş sizce fhd monitör almam mantıklı mı ? Alırsam kaç inc ve hz almam gerekli öneriniz varsa buyrun
2k alıp 1080 e çekersen görüntü kötü olur evet 1080 p de alırsan darboğaz yersin o ekran kartına uygun değil 1080p ben o kartla 7800x3dyi 2k da kullanıyorum ne var ne yok ultra yapıp fulledim şu zamana kadar onlarca ağır yapım oynadım 60 fps altına indiğini görmedim

7800x3d hocam 32gb ram var birde
Gayet yeterli 2k için ben 9060xt 7800x3d 16 ramle bile 140 150 alıyorum 2k rustta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d hocam 32gb ram var birde

Peki nasıl bir monitör alayım 10.000 ile alabilirmiyim 2k güzel hz değerine sahip bir ekran
https://ty.gl/xct12puvw4v49 Başka sitelerde daha ucuz olabilir aynı modeli aratabilirsiniz

Beyler 9070xt Li bir sistem topladım genelde cs Rust vb. Oyunlar oynayacağım 2k monitör alıp 1080p çekersem görüntü kötü oluyormuş sizce fhd monitör almam mantıklı mı ? Alırsam kaç inc ve hz almam gerekli öneriniz varsa buyrun
Paran varsa düşünmeden 2K al hocam 1080P almak şuan RX 580 almak gibi bir şey

Sistemin çok güzel fakat FPS ağırlıklı oyun oynanışında 27 inç'te rahat oynayamazsınız. Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin. Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. O ekran kartına hikayeli oynuyorsan 27 2K daha iyi olurdu ama FPS için yüksek hz 24 alman lazım. Dual mode monitör senin için en doğru seçimde 27 inç problem.

Soru çok yanlış, "2k mı 4k mı?" Diye soruyor olman lazım. 1080p senin için bir seçenek değil. Senin en az 27 inç 2k alman lazım.

FPS ağırlıklı oyun oynanışında 27 inç'te rahat oynayamazsınız. Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin. Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. O ekran kartına hikayeli oynuyorsan 27 2K daha iyi olurdu ama FPS için yüksek hz 24 alman lazım.
Elimde hem 24 inç 1080p hemde 27 inç 2k monitör var. Bana 27 inçde oynaması kat kat daha rahat geliyor cs yi. Bireysel deneyimler bunlar, bu kadar genelleme yapmak yanlış yönlendirmek olur.

Soru çok yanlış, "2k mı 4k mı?" Diye soruyor olman lazım. 1080p senin için bir seçenek değil. Senin en az 27 inç 2k alman lazım.

Elimde hem 24 inç 1080p hemde 27 inç 2k monitör var. Bana 27 inçde oynaması kat kat saha rahat geliyor cs yi. Bireysel deneyimler bunlar, bu kadar genelleme yapmak yanlış yönlendirmek olur.
Oynamak var bir oyunu oynamak var. Akşam çerezlik keyfine giriyorsan oynarsın sorun olmaz. O şekilde oynuyorsan 27 inç dual mode öneririm ben. Ama gidip ben rank kasıyorum ciddi oynuyorum çok problem yaşar. Genelleme değil bu herkes tarafından kabul edilen bilgi. Az bilgisi olan hiçkimse cs için 24 inç yerine 27 inç önermez. Arkadaşın sistem iyi olduğundan seçim işi ve türkiyedeki monitör yetersizliği problem.

2k alıp 1080 e çekersen görüntü kötü olur evet 1080 p de alırsan darboğaz yersin o ekran kartına uygun değil 1080p ben o kartla 7800x3dyi 2k da kullanıyorum ne var ne yok ultra yapıp fulledim şu zamana kadar onlarca ağır yapım oynadım 60 fps altına indiğini görmedim
darboğaz falan yemez kimse, 1920x1440 seçerse de görüntü kötü olmaz

Oynamak var bir oyunu oynamak var. Akşam çerezlik keyfine giriyorsan oynarsın sorun olmaz. O şekilde oynuyorsan 27 inç dual mode öneririm ben. Ama gidip ben rank kasıyorum ciddi oynuyorum çok problem yaşar. Genelleme değil bu herkes tarafından kabul edilen bilgi. Az bilgisi olan hiçkimse cs için 24 inç yerine 27 inç önermez. Arkadaşın sistem iyi olduğundan seçim işi ve türkiyedeki monitör yetersizliği problem.
Zaten adam sabah akşam rank kasıp tryhard oynayacağım dememiş ki. Öyle bir kriteri olsa belirtirdi muhtemelen.

Cs ve valo proları hariç herkes artık 27 inch oled kullanıyor.Eskiden cs ve valo proları kablosuz mouse da kullanmıyordu bir noktada bu algı da kırıldı.Rekabetçi oynamak isteyen de 27 inch monitör gayet kullanabilir.Shroud bile 27 inch 1440p kullanıyor.

Cs ve valo proları hariç herkes artık 27 inch oled kullanıyor.Eskiden cs ve valo proları kablosuz mouse da kullanmıyordu bir noktada bu algı da kırıldı.Rekabetçi oynamak isteyen de 27 inch monitör gayet kullanabilir.Shroud bile 27 inch 1440p kullanıyor.
Masa mesafesi kaç acaba ona bakmak lazım. Monitörü koyduğun mesafede önemli. Ben standart bir masa mesafesinde 24'ten geçip cs'de oynadım bir süre ve aşırı sinir bozucu oluyor. Tüm oyunun akışkanlığı gidiyor, kimseye yetişemiyorsun vs. Birde ekstra yoruyor. FPS için ben doğru seçimin 24 olduğunu düşünüyorum. Çünkü 27 inç 24'e göre hatrı sayılır büyük ve bu hikayeli oyunda çok iyiyken FPS'te yorucu oluyor. Ama o sistemede 24 inç FHD garip olur ben şahsen çift monitör yapardım o sisteme.

Rekabetçi oyunlarda fps sabitlemeyin hocam.Hz in aldığın fpsten düşük olsa bile sistem sürekli en son ürettiği kareyi ekrana verdiği için oyunlarda daha avantajlı olursunuz.Ne kadar fps o kadar iyi
Nasıl yani %1 fps i ne ise onunla alakalı bi durum, fps sabitle dedim çünkü boşa gidicek +200fps ekran kartında durduk yere coil whine sesi çıkıcak

Sistemin çok güzel fakat FPS ağırlıklı oyun oynanışında 27 inç'te rahat oynayamazsınız. Ben şöyle oynuyorum böyle oynuyorum diyenleri geçin. Ben kullandım ikisinide çok yorucu oluyor. O ekran kartına hikayeli oynuyorsan 27 2K daha iyi olurdu ama FPS için yüksek hz 24 alman lazım. Dual mode monitör senin için en doğru seçimde 27 inç problem.
Sende bu yorumda ben şöyle kullanıyorum ben böyle kullanıyorum demişsin. sen 27 inçte rahat oynayamıyormuşsun ama ben ve bazı arkadaşlar gayet rahat oynuyormuş. bana 24 inç berbat kalitesiz geliyor senin yorumun tersine 2k dan sonra 1080e geçilmez

Nasıl yani %1 fps i ne ise onunla alakalı bi durum, fps sabitle dedim çünkü boşa gidicek +200fps ekran kartında durduk yere coil whine sesi çıkıcak

Sende bu yorumda ben şöyle kullanıyorum ben böyle kullanıyorum demişsin. sen 27 inçte rahat oynayamıyormuşsun ama ben ve bazı arkadaşlar gayet rahat oynuyormuş. bana 24 inç berbat kalitesiz geliyor senin yorumun tersine 2k dan sonra 1080e geçilmez
Şöyle kullanıyorum, böyle kullanıyorum biraz garip uslupta onu geçiyorum. Sen ve bazı arkadaşlar beni ilgilendirmiyor. Burası bir tartışma konusu değil yardım konusu. 27 inç 2k'dan 1080p 27 inç geçersen sorun yaşarsın. 27 inç 2k'dan 24 inç 1080p geçersen yaşayacağın sorun ekran inç boyutuna alışmak olur. 27 inç 4k'dan 27 inç 2k geçmiş gibi bir hissiyat oluşmaz kısaca.
Kesinlikle çözünürlük kısılacaksa dual mode alın çözünürlük kısmayın çok bozuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,770
Üyeler
199,915
Son üye
salihylmz

Geri