🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Seninkide süresi iyi ama pixelli cıktı yani rahatsız etmiyorsa oke
Yok ya ben takılmıyorum öyle şeylere. Benim bugün yan ekranım olan monitörde tam ortaya yakın yerde 2 tane ölü piksel vardı. Bu zamana kadar 3 4 kere anca görmüşümdür.

Bosver
Benim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yok :kekw:
Bosver, 1 haftadir bakiyorum bu kalitede bu fiyata alamazdik zaten. Bu fiyata alabilecegimz max sey 180 hz gigabayte, ktc falan olurdu. 240hz en dandikleri bile 8500den basliyor

Bosver

Bosver, 1 haftadir bakiyorum bu kalitede bu fiyata alamazdik zaten. Bu fiyata alabilecegimz max sey 180 hz gigabayte, ktc falan olurdu. 240hz en dandikleri bile 8500den basliyor
Ben de bakıyorum dandik bir şey alacaktım 2. monitör olsun diye bir anda -7.5k oldum. Ana monitör yaptım. G6 OLED vardı kırıldı. Para biriktirip tekrar OLED monitör alayım diyordum ana monitör için bu çıktı bunu aldım idare eder uzun süre.

Monitörün videosunu çekiyordum. Kutu açılışı işte monitör, testleri falan derken şu fotoğrafı çektim. Benim panelin tamamı sıkıntılı. İade etmeyi düşünmüyorum ama ileride sorun olursa servise vereceğim. Bir de ufo testi yaparken bildiğiniz panel yanığı oldu orta kısımda iz çıktı bir süre sonra geçti. Sağ olsun benim apt*l kutusu bilgisayarım yüzünden videolar ve fotoğraflarım silindi. Geri getirmeye çalışıyorum olmuyor her program paralı onu da gösterecektim ama gitti.

Ekler

• görsel_2026-07-18_111410872.webp
    görsel_2026-07-18_111410872.webp
    21.8 KB · Hit: 62
Monitörün videosunu çekiyordum. Kutu açılışı işte monitör, testleri falan derken şu fotoğrafı çektim. Benim panelin tamamı sıkıntılı. İade etmeyi düşünmüyorum ama ileride sorun olursa servise vereceğim. Bir de ufo testi yaparken bildiğiniz panel yanığı oldu orta kısımda iz çıktı bir süre sonra geçti. Sağ olsun benim apt*l kutusu bilgisayarım yüzünden videolar ve fotoğraflarım silindi. Geri getirmeye çalışıyorum olmuyor her program paralı onu da gösterecektim ama gitti.
Gönder servise, zatwn yeni aldın kim ne diyebilir. Senin panel sıkıntılı gibi. Bende ufo testi falan yaptim. Bir sey olmadiydi

Gönder servise, zatwn yeni aldın kim ne diyebilir. Senin panel sıkıntılı gibi. Bende ufo testi falan yaptim. Bir sey olmadiydi
Şimdi hiç uğraşasım yok ya. İşlerimi hallettikten sonra bakarım diyeceğim de bilemiyorum araba yok evde kargo da uzakta. Belki kullanırım böyle bir problem olursa gönderirim.

Neden 15.000₺'lik monitör 7.500'e düşmüş gibi konuşmuşlar anlamadım. Teşhir'de satılması içinde zaten bu fiyata düşmesi lazımdı. Type-C portu yok yeni bir monitör değil. 2023 model, zamanına göre type-c eksikliği haricinde port olarak dolu bir monitör. Güncel IPS kontrastına göre kontrast oranı düşük kalıyor, cd değeri ise güncelde yeterli. Pivot'u ve duruşu güzel. Srgb gene güncele göre biraz düşük kalıyor fakat kullanımda iş kullanıcısı hariç umursanmaz. Yani 7500'e tercih edilebilecek güzel fiyatlı bir monitör fakat çok büyük indirim var algısınada yanılmayın. 13'e falan öneri konularında bunu önereni kovalarlar. 2026 üretim ürün ile 2023 ürünü kıyaslamak adil olmayacağı için rakiplerinin modellerini yazmıyorum. Ekran süreside IPS'lerde çok yüksek değilse takılmayın kolay kolay problem olmaz. Alanlar için fiyat güzel, kaçıranlar içinde üzülmeyin büyük bir fırsat kaçırmadınız bilginize.

Bana 1 saatlik ürün geldi, sıfırdan farksız görünüyor, panelde herhangi bir sorun şimdilik göremedim ama detaylı testleri akşam yapacağım.
1.webp

Bana 1 saatlik ürün geldi, sıfırdan farksız görünüyor, panelde herhangi bir sorun şimdilik göremedim ama detaylı testleri akşam yapacağım.
Alıntıyı görüntüle
Maşallah abi güle güle kullan.Benimki 10k geldi ama sıfır gibi çözemedim feci iyi kondisyonu var her testi yaptım jelatinleri full ben söktüm. Monitör açılmasa dahi prizdeyken sayıyomu gene bu sayaç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,001
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri