ahmetbirs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 670
Seninkide süresi iyi ama pixelli cıktı yani rahatsız etmiyorsa okeBenim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yok![]()
Seninkide süresi iyi ama pixelli cıktı yani rahatsız etmiyorsa okeBenim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yok![]()
Yok ya ben takılmıyorum öyle şeylere. Benim bugün yan ekranım olan monitörde tam ortaya yakın yerde 2 tane ölü piksel vardı. Bu zamana kadar 3 4 kere anca görmüşümdür.Seninkide süresi iyi ama pixelli cıktı yani rahatsız etmiyorsa oke
Bosver, 1 haftadir bakiyorum bu kalitede bu fiyata alamazdik zaten. Bu fiyata alabilecegimz max sey 180 hz gigabayte, ktc falan olurdu. 240hz en dandikleri bile 8500den basliyorBenim üst tarafın tamamı öyle. Bozulmadığı sürece sorun yok![]()
Ben de bakıyorum dandik bir şey alacaktım 2. monitör olsun diye bir anda -7.5k oldum. Ana monitör yaptım. G6 OLED vardı kırıldı. Para biriktirip tekrar OLED monitör alayım diyordum ana monitör için bu çıktı bunu aldım idare eder uzun süre.Bosver
Bosver, 1 haftadir bakiyorum bu kalitede bu fiyata alamazdik zaten. Bu fiyata alabilecegimz max sey 180 hz gigabayte, ktc falan olurdu. 240hz en dandikleri bile 8500den basliyor
Gönder servise, zatwn yeni aldın kim ne diyebilir. Senin panel sıkıntılı gibi. Bende ufo testi falan yaptim. Bir sey olmadiydiMonitörün videosunu çekiyordum. Kutu açılışı işte monitör, testleri falan derken şu fotoğrafı çektim. Benim panelin tamamı sıkıntılı. İade etmeyi düşünmüyorum ama ileride sorun olursa servise vereceğim. Bir de ufo testi yaparken bildiğiniz panel yanığı oldu orta kısımda iz çıktı bir süre sonra geçti. Sağ olsun benim apt*l kutusu bilgisayarım yüzünden videolar ve fotoğraflarım silindi. Geri getirmeye çalışıyorum olmuyor her program paralı onu da gösterecektim ama gitti.
Şimdi hiç uğraşasım yok ya. İşlerimi hallettikten sonra bakarım diyeceğim de bilemiyorum araba yok evde kargo da uzakta. Belki kullanırım böyle bir problem olursa gönderirim.Gönder servise, zatwn yeni aldın kim ne diyebilir. Senin panel sıkıntılı gibi. Bende ufo testi falan yaptim. Bir sey olmadiydi
Ho iyi şansın varmis, teshir fiyatına 0 almisinBana 1 saatlik ürün geldi, sıfırdan farksız görünüyor, panelde herhangi bir sorun şimdilik göremedim ama detaylı testleri akşam yapacağım.
Alıntıyı görüntüle
Cidden iyi denk geldi, nasibim varmışHo iyi şansın varmis, teshir fiyatına 0 almisin
Maşallah abi güle güle kullan.Benimki 10k geldi ama sıfır gibi çözemedim feci iyi kondisyonu var her testi yaptım jelatinleri full ben söktüm. Monitör açılmasa dahi prizdeyken sayıyomu gene bu sayaç.Bana 1 saatlik ürün geldi, sıfırdan farksız görünüyor, panelde herhangi bir sorun şimdilik göremedim ama detaylı testleri akşam yapacağım.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıda bir fotoğraf attım. Gece saatlerinde siyah renge bir bakabilir misiniz sizde sorun var mı?Cidden iyi denk geldi, nasibim varmış![]()