Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bunlar bize geç düşüyor. Adam önce bu depoya az sonra düşebilir dedi. Sonra geldi alın dedi. Ben kaç kere f5 yaptım 30 saniye sonra gözüktü. Biz tabi alamayız :D Adamlar ürün depoya sunulmadan geleceğini bilen sistem kurmuş.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
onu nası yapıyolar bılenler bunu da acıklasın .tg de ucretlı gruplar varmıs botcuları da tokatlayan onceden goren sıstemlere erişiyolarmış

televizyonları almamak en iyisi, yetkili servis garanti vermiyor kutusu açıldığı için.
1 yıl koşulsuz amazon garantisi var depo ürünü olduğu için
11 ay 29 gün kullan 30. gün şöyle böyle diyip iade açsan direk iade alıyorlar

Üründe sorun olmadan o şekilde iade etmek hiç etik bir davranış değil
Kesinlikle etik değil tabi ki de ama sistem izin veriyor işte buna onu demeye çalıştım
İnşallah suistimal etmezler de

11 ay 20 gün ürünü kullandıktan sonra, ertesi gün Amazon'a iade talebi açarken:

1784395803938.webp

ben depodan ipad pro aldım da bunun garantisi nisanda başlamış kutu falan zaten baya kötü gözüküyordu sorunu var mı diye 2 3 gün baksam mı direkt iade mi etsem

ben depodan ipad pro aldım da bunun garantisi nisanda başlamış kutu falan zaten baya kötü gözüküyordu sorunu var mı diye 2 3 gün baksam mı direkt iade mi etsem
30 gün koşulsuz iade süren var. İnceleyip belki alırım diyorsan incele hocam yoksa gene inceleyebilirsin ama almayacaksan yolla derim başına iş gelir falan

incele problem yoksa kullan kutu önemli değil problem varsa iade et çizik kırık vs

Merhaba arkadaşlar geçengün bu ürünü depodan almıştım bir arkadaşımız daha almıştı. Ürün bugün geldi ürün kablo vs sıfır kullanılmamış gibiydi. Cihazdaki bant vs duruyordu. En ufak çizik vsde yok. Cihazı test etmek istiyorum fakat cihazdamı sorun var benim bilgisayardamı anlamadım gitti. Anlayan yardımcı olabilir mi.
SSD bölümüne konu açsan daha iyi olur, bu mesajın hem konuyu dağıtacak hem zamanla konuda altlarda kaybolacaktır.
Edit. mesajın yeni bir konu olarak ilgili bölüme taşındı. Link

Bi iphone alamadim bir bucuk aydir bakiyorum var mi alabilen yada taktik bilen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,666
Üyeler
199,411
Son üye
ATASOYLU

Geri