8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

Lol devam

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Valla hocam Allah kurtarsın lolden bende sizin gibi full oynuyordum lolü 13 yaşında başladım lole ve 2021 den beri steame de 5 yıldır giriyorum dünya varmış diyorum :) şuan 23 yaşındayım keşke diyorum 13 yaşındayken lole hiç başlamasaydım 5 yıl boşa gitti :(

Valla hocam Allah kurtarsın lolden bende sizin gibi full oynuyordum lolü 13 yaşında başladım lole ve 2021 den beri steame de 5 yıldır giriyorum dünya varmış diyorum :) şuan 23 yaşındayım keşke diyorum 13 yaşındayken lole hiç başlamasaydım 5 yıl boşa gitti :(
Haklısınız hocam maalesef bağımlılık

• Üzgün
Merhaba arkadaşlar steam den son oynama kısmına bakıyordum 2025 aralıktan beri yani 8 Ay içerisinde 70 tane oyun bitirmişim acaba bu 8 aylık süre zarfına göre 70 tane oyun çok mu fazla veya az ?
çimene basmak , gün batımı izlemek , sabah yürüyüşleri bunlar güzel şeyler

• Hahaha
Bırak çok mu az mı. Sen bize bahset; Bu 80 oyun neler? en çok hangi oyunları beğendin ? Y

• Hahaha
Bırak çok mu az mı. Sen bize bahset; Bu 80 oyun neler? en çok hangi oyunları beğendin ? Y
Hocam kısaca tek tek sıralayim :D
Assasins Creed Odyssey
Hollow knight Silksong ve 1 ci oyun
Tales of Kenzera ZAU
Resident Evil Serisinin bütün dlcleri
Dead Space
Hades 1 ve 2
A.I.L.A
Karma The Dark World
Sleep Awake
The Evil Within 1 ve 2
Vampyr
Call of Cthulhu
Dıshonored serisi
Çok uzar gider neyse bu kadar yeterli :D

Son düzenleme:
Valla kral copy paste yaptım affet üsteki mesajdan :D işi gücü bırakıp saldım bu yıl kendimi ya bakalım işe başlayacağım inşAllah 1-2 ay sonra o zaman hiç vaktim olmayacak hesabım bu https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/ bakabilirsiniz oyun bulamayan direkt beğendiğini benim hesaptan seçip satın alsın paşalar gibi keyfine baksın :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedenini sorabilirmiyim hocam alınmaz iseniz çok güzel oyunlardır indirin bakın keyfinize :)
Stres atmak için oyun oynuyorum benim stres atma şeklimde kulaklığı takıp Azer Bülbül-Kıvırcık Ali-Sezen Aksu dinleyip ets2 oynamak. Ya da cs2 oynamak. Diğerlerine de vaktim kalmıyor ama elbet bir gün oynayacak o kadar para verdik boşa gitmesin

• Beğen
o kadar para verdik boşa gitmesin
Bende hep diyorum o kadar para verdim oynayalım bari bunu dediğimden oynuyorum ama dikkat etmek gerekiyor steam kullanırken çok fazla oyun alınca insan bir süre sonra artık steamden oyun alma bağımlığı da olmuş oluyor mesela daha 90 tane daha oynamadığım oyun varken 40 tane oyun daha aldım gerisini sen düşün. Allah bütün bağımlılıklardan Ümmeti Muhammedi korusun Amin.

Merhaba arkadaşlar steam den son oynama kısmına bakıyordum 2025 aralıktan beri yani 8 Ay içerisinde 70 tane oyun bitirmişim acaba bu 8 aylık süre zarfına göre 70 tane oyun çok mu fazla veya az ?

keşke senin gibi her yüklediğim oyunu sonuna kadar oynayıp bitirme isteğim olsa. Helal olsun. Ne azı ne çoğu sen bi kere 70 tane oyun oynamışsın 8 ay içerisinde

Ben senin yerinde olsam şu zevkinden ve motivasyonundan dolayı dışarda tatlı dağıtırdım

Ben 1-2 oyun dışına çıkasım gelmiyor adamın dediği lafa bak az mı oynamışım çok mu diye

Bugünlerinizi ararsınız ama. Oynayın vaktiniz varken bolllcaaaa

• Muhteşem
keşke senin gibi her yüklediğim oyunu sonuna kadar oynayıp bitirme isteğim olsa. Helal olsun. Ne azı ne çoğu sen bi kere 70 tane oyun oynamışsın 8 ay içerisinde

Ben senin yerinde olsam şu zevkinden ve motivasyonundan dolayı dışarda tatlı dağıtırdım

Ben 1-2 oyun dışına çıkasım gelmiyor adamın dediği lafa bak az mı oynamışım çok mu diye

Bugünlerinizi ararsınız ama. Oynayın vaktiniz varken bolllcaaaa
İnşAllah herkese Allah istediğini nasip eder hocam sizde elbet bir gün eğer vaktiniz olursa oynayıp bitirmek istediğiniz oyunların sonunu görürsünüz :) Ayrıca teşekkür ederim :):blobdance:

Bende hep diyorum o kadar para verdim oynayalım bari bunu dediğimden oynuyorum ama dikkat etmek gerekiyor steam kullanırken çok fazla oyun alınca insan bir süre sonra artık steamden oyun alma bağımlığı da olmuş oluyor mesela daha 90 tane daha oynamadığım oyun varken 40 tane oyun daha aldım gerisini sen düşün. Allah bütün bağımlılıklardan Ümmeti Muhammedi korusun Amin.
Benim öyle bağımlılığım yok fazla oyun yok yarısı steamde yarısı epicte ama hep bilinen sevilen oyunları aldım. Epic haricinde steamede fazla para yatirmadim çoğunu cs2 de düşen kasalar sagolsun hallettim

• Beğen
Benim öyle bağımlılığım yok fazla oyun yok yarısı steamde yarısı epicte ama hep bilinen sevilen oyunları aldım. Epic haricinde steamede fazla para yatirmadim çoğunu cs2 de düşen kasalar sagolsun hallettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne mutlu size hocam hangi oyunda veya oyun türlerinde mutlu oluyorsa bir kişi onları full oynamalı zaten bu farklı oyunlarda olur veya tek bir oyunda olabilir önemli olan mutluluktur nerede mutlu ise orada olmalı insan. Sonuçta oyunlar eğlence için vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,556
Üyeler
199,389
Son üye
n1Xzy

Geri