8 Ay İçerisinde 70 Tane Oyun Bitirmişim Acaba Bu 8 Aylık Süre Zarfına Göre 70 Tane Oyun Çok Mu Fazla veya Az ?

Merhaba arkadaşlar steam den son oynama kısmına bakıyordum 2025 aralıktan beri yani 8 Ay içerisinde 70 tane oyun bitirmişim acaba bu 8 aylık süre zarfına göre 70 tane oyun çok mu fazla veya az ?
Sadece hikayeli oyun oynuyorsan ortalamanin bir tık üstü. Online oyunlarda oynuyorsan aşırı çok

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Tek bir oyuna takılıp kalmaktansa, birçok oyunu deneyimlemeyi yeğlerim.Hayatı birkaç şeye sığdararak yaşamayı doğru bulmuyorum.Farklı tatlar seni daha maceraperest yapar ve daha keyif alırsın.Düşünsene aynı şeyleri yaparak boşuna kendini kısıtlamış oluyorsun.O kadar fazla içerik var ki hepsini kaçırmış oluyorsun.Ben mesela niş oyunlarda oynarım, filmlerde izlerim, kitaplarda okurum, hobilerde edinirim.Çünkü ömür ne kadar ki aynı şeylere bağlı kalayım? Böyle insanların zevkli kişilikleri olduğunu düşünmüyorum.İnsanlar tek bir içeriğe bırakın saatlerini yıllarını harcıyor.Tek bir tür, tek bir oyun, tek bir hayat.Bilmiyorum bana mantıksız geliyor.Konuya dönersekte iyi yapmışsın.Bende çok fazla hikayeli oyun deneyimleyen biriyim.Bitirir başkasına geçerim.Böylelikle dopamin hep yüksek oluyor ve oyunlardan sıkılmıyorum.Yaşlanınca zaten azalır sayı.

• Muhteşem
Tek bir oyuna takılıp kalmaktansa, birçok oyunu deneyimlemeyi yeğlerim.Hayatı birkaç şeye sığdararak yaşamayı doğru bulmuyorum.Farklı tatlar seni daha maceraperest yapar ve daha keyif alırsın.Düşünsene aynı şeyleri yaparak boşuna kendini kısıtlamış oluyorsun.O kadar fazla içerik var ki hepsini kaçırmış oluyorsun.Ben mesela niş oyunlarda oynarım, filmlerde izlerim, kitaplarda okurum, hobilerde edinirim.Çünkü ömür ne kadar ki aynı şeylere bağlı kalayım? Böyle insanların zevkli kişilikleri olduğunu düşünmüyorum.İnsanlar tek bir içeriğe bırakın saatlerini yıllarını harcıyor.Tek bir tür, tek bir oyun, tek bir hayat.Bilmiyorum bana mantıksız geliyor.Konuya dönersekte iyi yapmışsın.Bende çok fazla hikayeli oyun deneyimleyen biriyim.Bitirir başkasına geçerim.Böylelikle dopamin hep yüksek oluyor ve oyunlardan sıkılmıyorum.Yaşlanınca zaten azalır sayı.
Aynen öyle hocam aynı benim kafadansınız her türlü oyun oynuyorum farklı mekanlar farklı hikayeler aşırı hoşuma gidiyor. Acaba sakıncası yoksa steam hesabınıza bakabilirmiyim :) Belki bende olmayan bir oyun vardır satın alırım.

Aynen öyle hocam aynı benim kafadansınız her türlü oyun oynuyorum farklı mekanlar farklı hikayeler aşırı hoşuma gidiyor. Acaba sakıncası yoksa steam hesabınıza bakabilirmiyim :) Belki bende olmayan bir oyun vardır satın alırım.
Ben steamden oynamıyorum.Xbox mağazasından alıyorum oyunları.O yüzden hesabım yok.Ama oyunlar hakkında konuşmak isterseniz konuşurum.

• İnanılmaz
Hayvan gibi oyun kültürü vardır sende. Muhabbet akar
Eyvallah hocam var tabi Allaha şükür kütüphanede 1 tane online oyun yok bulamazsınız arasanız bile online oyun hiç oynamıyorum ama hikayeli oyunlar hakkında muhabbet sarar :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben steamden oynamıyorum.Xbox mağazasından alıyorum oyunları.O yüzden hesabım yok.Ama oyunlar hakkında konuşmak isterseniz konuşurum.
Anladım hocam teşekkür ederim elbette sizde isterseniz neden olmasın ama çokta aslında oyunlar hakkında nasıl muhabbet edilir hiç bilmiyorum yani dümdüz oyna geç mantığı yapıyorum elbette oynadığım oyunlar hakkında fikir verebilirim bu noktası çok iyiydi vs ama uzunca nasıl konuşurum bilmiyorum.

Benim de çok pişti oynamışlığım var. Oyna oyna bitmiyor du. Tam bir bağımlılık oyunu.

Çok fazla ama güzel.

• Muhteşem
benim 23 yılda bitirdiğim oyun sayısı iki elin parmağını geçmez

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,168
Üyeler