❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Saçma 2021 yılında almışım, telefonla aradım çoklu alım diyor sms atmışlar ticari alım diyor. 1 adet ticari alım mı olur şirket kartından çektik kurumsal fatura diye :D yazmamışlar ki kurumsal satın alamaz diye.
Müşteri hizmetleri bişey bilmiyor ya.Sabah arayanlarada fiyat hatası var muhtemelen iptal edilir demişler.

Müşteri hizmetleri bişey bilmiyor ya.Sabah arayanlarada fiyat hatası var muhtemelen iptal edilir demişler.
acaba kurumsal fatura kestirip alan var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kurumsal fatura olarak alan varsa bana ulaşsında şunlara kanıt sunayım

acaba kurumsal fatura kestirip alan var mı

kurumsal fatura olarak alan varsa bana ulaşsında şunlara kanıt sunayım
biri vardı o da iptal etti. demek ki bu yüzden iptal etmiş o.O2

@oflu61.5 galiba iptal edip bir daha aldıydı

Neyse sağlık olsun uğraşılmaz :D alanlara hayırlı olsun

iptal edemez kanunen stokta var ise, yanı gelişinin çok altındadır ürün anca öyle haklı çıkar onda da kanunen ceza var.

Bakıyorlar nerden bağlarız diye bana çoklu alım diyor çoklu alım yapmadım dedim kız baktı doğru ama merkezden öyle iptal etmişler diyor dedi.
Başka ürünlerde almış mıydın aynı anda acaba

Yok sadece iphone 16 beyaz aldım 128 lik, en son vatandan 2021 de yine telefon almışım :D başka sipariş yok o yıllar arasında

Telefonla aradım çoklu alım dedi, dedim 1 adet aldım kontrol etti doğru ama merkez öyle yazmış dedi. SMS tede ticari alım tacir vs birşeyler yazmışlar ama sonuçta 1 adet nasıl ticari alım oluyor. Çok ta önemli değil alsak yine alırız da daha vatandan almam :D

Yok sadece iphone 16 beyaz aldım 128 lik, en son vatandan 2021 de yine telefon almışım :D başka sipariş yok o yıllar arasında

Telefonla aradım çoklu alım dedi, dedim 1 adet aldım kontrol etti doğru ama merkez öyle yazmış dedi. SMS tede ticari alım tacir vs birşeyler yazmışlar ama sonuçta 1 adet nasıl ticari alım oluyor. Çok ta önemli değil alsak yine alırız da daha vatandan almam :D
Fatura bireyselse o 2021 de aldığınız telefondan dolayı muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,192
Üyeler
199,653
Son üye
sh1va

Geri