❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Herkes kargo heyecanı beklerken bizim ürünün kargoya veriliş tarihi :widepeepo: :widepeepo: :widepeepo:
Son 1 ay kala iptal olmaz umarım...

1784573241493.webp

1784573287216.webp

Kargoya teslimat bekleniyor diyo, faturam geldi falan ama hala kararsızım iptal mi etsem diye :d

Bunlar benim karttan çekmişler provizyondaydı ama şimdi normale geçmiş 3 taksit vade farksız, ama siparişim iptal gözüküyor gönderseler bari böyle işmi olur

Kargoya teslimat bekleniyor diyo, faturam geldi falan ama hala kararsızım iptal mi etsem diye :d
Sen ne almıştın
Bende bir tık kararsızım 46bine 3 taksit 5070Ti Zotac aldım da 5080 geçiyordu gönlümden fiyat avantajı 5080in çok daha güzeldi de stok anında bitti ödeme adımına geçemeden kaçırdık onu 5070Ti kaçmasın diye aldım da işte bilemiyorum halen :D

Glossy olanlarda bu sorun yok. Ekran net pusluk vs yok. Mor ton daha az ve siyah derinliği daha iyi. Fotoğrafta bu 3.nesil glossy qd oled
Alıntıyı görüntüle

20hz lafı olmaz dersen:

Biraz daha pahalı ama artısı eksisi den çok.

İlla aynı fiyat olacaksa 3.nesil glossy qd oled
Hocam fazla gömdük gibi sanki G60SF'yi. Bence Gigabyte'tan daha üst bir model. Çizgilenme,titreme ve morarma gibi kronik sorunların MO27Q2A'da da olduğunu duydum.Mat-qd ekran cidden dediğiniz kadar kötü mü?

Ya o kadar pişmanımki o 9070xt yi almadığıma hay kafamı neyse artım başka indirim bekleyeceğiz inş tekrar girer indirime
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saat 11de girmiomuya

Hocam fazla gömdük gibi sanki G60SF'yi. Bence Gigabyte'tan daha üst bir model. Çizgilenme,titreme ve morarma gibi kronik sorunların MO27Q2A'da da olduğunu duydum.Mat-qd ekran cidden dediğiniz kadar kötü mü?
Çizgilenme ikisinde de yok. Titremeden kastınız VRR flicker ise tüm oledlerde var. Benim bahsettiğim mat kaplamanın pusluk, netlik kaybı ve kumlanma yapması. Siyahı en ufak ışıkta bile griye çevirmesi ve ekranı aşırı mor yapması. Mo27q2a da glossy kaplama mevcut bahsettiğim kumlanma, netlik kaybı veya puslu görüntü mevcut değil. Mor ton da pek belli olmuyor ışığı fazla tutmadığın sürece. Samsung ise en ufak ışıkta morlaşıyor. Samsung ortalama 32k iken MSI, Asus, Gigabyte vb markaların 43-50k olmasının sebebi bu zaten. Mat qd oled cidden kötü. G5 oled mantıklı neden çünkü 14k ya düştü en ucuz Glossy OLED 23k ya satılıyordu. Alternatif yoktu. Aldığın G6 parasında bir sürü glossy oled var.
14512.webp
14513.webp
14514.webp

Bir videoyu izle ondan sonra yine alıyorsan al

Çizgilenme ikisinde de yok. Titremeden kastınız VRR flicker ise tüm oledlerde var. Benim bahsettiğim mat kaplamanın pusluk ve kumlanma yapması. Siyahı en ufak ışıkta bile griye çevirmesi ve ekranı aşırı mor yapması.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gece kullanımında mat kaplama görsel kaliteye etki yaratır mı hocam,28k yapiyasa fiyatına göre uygun aldığım için gönlüm iptal etmeye de gitmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gece kullanımında mat kaplama görsel kaliteye etki yaratır mı hocam,28k yapiyasa fiyatına göre uygun aldığım için gönlüm iptal etmeye de gitmiyor.
Dayanıklılığı diğer glossy olanlara göre bir tık da daha iyi sanırım.

Sürekli zifiri karanlıkta oturacaksan sıkıntı olmaz. Ama hz hariç olayı yok bence 500hz de lazım değil yani cs ve valorant hariç hiç bir oyunda farkını göremeyeceğin bir şey. Onlarda da e sporcu olmayacaksan 240hz ve üstü rahatlıkla yetiyor. Oled almanın olayı bence görüntü kalitesidir benim için glossy kaplama qd veya woled mat kaplamalı 500hz qd oledden üstündür.
14554.webp

Sen ne almıştın
Bende bir tık kararsızım 46bine 3 taksit 5070Ti Zotac aldım da 5080 geçiyordu gönlümden fiyat avantajı 5080in çok daha güzeldi de stok anında bitti ödeme adımına geçemeden kaçırdık onu 5070Ti kaçmasın diye aldım da işte bilemiyorum halen :D
41e inno 5070ti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,835
Üyeler
199,447
Son üye
Balance_

Geri