- Bütçe
- 1000
Merhabalar şuanda lenovo m210 adında 250 tllik bi mouse kullanıyorum aslında bi sorunu yok ama kablosuz bir mouse almak istiyorum şu anda indirimde olan veya bu bütçede iyi olan bir mouse var mı pek anlamıyorum chiplerden falan
Merhabalar şuanda lenovo m210 adında 250 tllik bi mouse kullanıyorum aslında bi sorunu yok ama kablosuz bir mouse almak istiyorum şu anda indirimde olan veya bu bütçede iyi olan bir mouse var mı pek anlamıyorum chiplerden falan
çıkarda herkes bu mouse öneriyor çok mu iyi fiyatına göre![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
bütçe çıkar mı
aynen öyle fiyatına göre verdiği performans baya iyi hocamçıkarda herkes bu mouse öneriyor çok mu iyi fiyatına göre
vxe r1 se+ aldım 1300e inmişti pek fark yoktur demiaynen öyle fiyatına göre verdiği performans baya iyi hocam
aman aman farkları yok ama a9 daha iyi benim gözümde yinede hayırlı uğurlu olsun hocammvxe r1 se+ aldım 1300e inmişti pek fark yoktur demi
Vxe r1 se, wraith'de var.Merhabalar şuanda lenovo m210 adında 250 tllik bi mouse kullanıyorum aslında bi sorunu yok ama kablosuz bir mouse almak istiyorum şu anda indirimde olan veya bu bütçede iyi olan bir mouse var mı pek anlamıyorum chiplerden falan