roanthe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 347
Hocam ben Nitro 16 modelini almıştım o dönem forumlarda teknik servise ulaşan bir arkadaş yanit olarak gelen maili paylaşmıştı kendi ram ve ssd yükseltmesi için cihazı açmanız garanti dışı bırakmaz diyorlardı mailde ama şuan hala geçerli mi bilmiyorum emin olmak için alacak olanların mail atıp sormasını öneririm. Ben yukseltmistim ssd yi ama servis ile işim olmadığı için doğruluğunu teyit edemiyorum.Ram yükseltmesi için 2 3 hafta bekleyeceksiniz Acer alınır. Servis dışı, kullanıcının Ram ve ssd yükseltmesini istemiyor.
Benim laptopa acer garantide takla attırdı. Hoparlör arızalı diye yolladım, sıfır kozmetik üst kasa değişmiş, stickerları ısı ile yamuk çarpık yeni kasaya aktaramamışlar ittirince çıkıyor yapışkan lekeleri, boya atması, çizikler ve sıvı metal cihaz termal macun lekeleri ile geldi. Vatandaki eleman bile şok oldu ne yapmıişlar senin cihaza diye. Yurtdışından parça bekliyoruz dedikleri hoparlör ise hiç değişmeden gelmiş. O yüzden hiç garanti ile uğraşmayacak şekilde almanız faydalı olur. Yani gidip teknisyeni bulup bi yüz yüze görüşmem lazımdıda vakit olarak ters zamanıma geldi. Bendeki laptop bide acer'in pahalı serisiydi. Evrağada sadece bios güncellemesi yapıldı yazmışlar. Muamele bu.Ram yükseltmesi için 2 3 hafta bekleyeceksiniz Acer alınır. Servis dışı, kullanıcının Ram ve ssd yükseltmesini istemiyor.
Yedek maci satıp alıcaktım ta ki bu yazını görene kadar. Bekleyelim biraz daha.Benim laptopa acer garantide takla attırdı. Hoparlör arızalı diye yolladım, sıfır kozmetik üst kasa değişmiş, stickerları ısı ile yamuk çarpık yeni kasaya aktaramamışlar ittirince çıkıyor yapışkan lekeleri, boya atması, çizikler ve sıvı metal cihaz termal macun lekeleri ile geldi. Vatandaki eleman bile şok oldu ne yapmıişlar senin cihaza diye. Yurtdışından parça bekliyoruz dedikleri hoparlör ise hiç değişmeden gelmiş. O yüzden hiç garanti ile uğraşmayacak şekilde almanız faydalı olur. Yani gidip teknisyeni bulup bi yüz yüze görüşmem lazımdıda vakit olarak ters zamanıma geldi. Bendeki laptop bide acer'in pahalı serisiydi. Evrağada sadece bios güncellemesi yapıldı yazmışlar. Muamele bu.
| Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü | 100 W |
|---|
| Maksimum Grafik Gücü | e kadar 95 W |
|---|
Acer nedense hiç güven vermiyor banaFiyat çok uygun geldi
Bu modelde vardı diye hatırlıyorumbattery drain ???
Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü 100 W
Maksimum Grafik Gücü e kadar 95 W
Yedek maci satıp alıcaktım ta ki bu yazını görene kadar. Bekleyelim biraz daha.
Bu daja iyşBuna bi bakılabilir.![]()
HP Omen Slim 16-an0036nt 7-255H Gaming Laptop
Önceki nesle kıyasla %12 daha sessiz ve %19 daha serin bir cihaz ile her yerde kaygısız oyun deneyimi.www.laptop.com.tr
bu da 80wattmış hocamBuna bi bakılabilir.![]()
HP Omen Slim 16-an0036nt 7-255H Gaming Laptop
Önceki nesle kıyasla %12 daha sessiz ve %19 daha serin bir cihaz ile her yerde kaygısız oyun deneyimi.www.laptop.com.tr