Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa ekran kartını arkadaşının kasasına tak o şekil dene. Ben genelde o şekil yapıyorum bilenler cevaplıyor zaten çokta güzel sistem yapmışsın bu durumlar canını sıkıyor insanın inşalah çözülür🙏

Abdullah abiyi etiketliyelim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya şey denemişsin sonuç vermemiş. En kötü Abdullah abi bir şey yapsın

Sorun bu
Hocam konudan bağımsız masadaki limonatan güzel duruyor :D Arkadaşından vs deneme amaçlı ram alabilir misin öyle dene istersen eğer sorun devam ediyorsa ekran kartını arkadaşının kasasına tak o şekil dene. Ben genelde o şekil yapıyorum bilenler cevaplıyor zaten çokta güzel sistem yapmışsın bu durumlar canını sıkıyor insanın inşalah çözülür🙏
arkadaş farklı ilde yakında ram verebilecek kimse yok

Abdullah abiyi etiketliyelim istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya şey denemişsin sonuç vermemiş. En kötü Abdullah abi bir şey yapsın
ilgilenebilirse çok mutlu olurum 1 aydır uğraşıyorum artık teknik servisede yollamak istemiyorum kargoda bir şey olacak uğraş dur , kargo firmasıda uzak evden de almıyorlar kargoyu

ilgilenebilirse çok mutlu olurum 1 aydır uğraşıyorum artık teknik servisede yollamak istemiyorum kargoda bir şey olacak uğraş dur , kargo firmasıda uzak evden de almıyorlar kargoyu
Herkes etiketlesin Abdullah abiyi. Sorunu o çözer bel ki.

hz değiştirince sorun çözülüyorsa sıkıntı gpuda veya nvidia driverlarında olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,455
Üyeler
199,792
Son üye
wacot

Geri