Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
İnternetten apple pencil pro aldım ama tabletim ipad A16 ile uyumlı değilmiş üürünün kutusunu açtım ama kullanamadım ne yapabilirim
Almadan önce çok kısa bir araştırma yapabilirdin. İade etmeyi dene umarım zorluk çıkarmazlar yoksa işin zor.İnternetten apple pencil pro aldım ama tabletim ipad A16 ile uyumlı değilmiş üürünün kutusunu açtım ama kullanamadım ne yapabilirim
Knk satıcı trendyal açık gönderilmiş demeyi düşünüyorum ama etik olmaz bakıcam satılmazsa maalesefAlmadan önce çok kısa bir araştırma yapabilirdin. İade etmeyi dene umarım zorluk çıkarmazlar yoksa işin zor.
TrenfyolSatıcı kim?
düpedüz dolandırıcılık yapcan yaniKnk satıcı trendyal açık gönderilmiş demeyi düşünüyorum ama etik olmaz bakıcam satılmazsa maalesef
14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum de yolla, öyle işlere girme anında kamera görüntüsü ile kanıtlarlar kapalı geldiğini.Knk satıcı trendyal açık gönderilmiş demeyi düşünüyorum ama etik olmaz bakıcam satılmazsa maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Trenfyol
Kanunen var mı14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum de yolla, öyle işlere girme anında kamera görüntüsü ile kanıtlarlar kapalı geldiğini.
14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum de yolla, öyle işlere girme anında kamera görüntüsü ile kanıtlarlar kapalı geldiğini.
varKanunen var mı
İade açıklamasına bişey yazıuom mı
almaktan vazgeçtimİade açıklamasına bişey yazıuom mı
Kalem yok ki o ürünler arasında. Evet var ama teknolojik pahalı ürünlerde zorluk çıkarabiliyorlar.Kanunen var mı