RTX 5070 Yerine RTX 5060 Ti 16 GB Almak Mantıklı'mı

4x görüntü kalitesini bozmuyor mu? 2x falan desen neyse tamam diyeceğim de 4x biraz ultra grafikleri orta-yüksek gibi gösteriyordur. Bence 5070 hala daha avantajlı. NVIDIA kategorisindeyken model düşmeye gerek yok fakat 16GB + ~5070 performansı isteniyorsa da seve seve 9700 XT ya da cepten ekleyip 5070-Ti almak lazım.
Güncellemelerle daha iyi olacak bence mfg

4x görüntü kalitesini bozmuyor mu? 2x falan desen neyse tamam diyeceğim de 4x biraz ultra grafikleri orta-yüksek gibi gösteriyordur. Bence 5070 hala daha avantajlı. NVIDIA kategorisindeyken model düşmeye gerek yok fakat 16GB + ~5070 performansı isteniyorsa da seve seve 9700 XT ya da cepten ekleyip 5070-Ti almak lazım.
12gb vram yeterli hâlâ bence de 5070 güçlü alinir

şuanki fiyat bandında ikisinide almak akıl kârı değil. ikiside kazık fiyattan satılıyor. alt segmentte fiyat avantajıyla rx 9060xt 16gb inanılmaz satıyor ve kullanıcısına üzmüyor.

Güncellemelerle daha iyi olacak bence mfg
Sanmam Mfg aynı mfg gram kullanmıyorum ben herzaman saf güçcüyüm ve Soru bile olmamalı kıyaslamasız rtx 5070

Ama ben rx 9070 xt alırım Rtx 5070 de ekstra fiyatına göre mükemmel bir saf güç sağlamıyo 5060 ti hiç sağlamıyo ztn

Bence şu an ki piyasada param kısıtlı fp arıyorum 9070xt, para var çok uçup kaçmasada olur senelerce rahat götürsün 5070ti diyorum, 5060ti 16g fiyatını hak etmiyor bence.

Gta 6 için alacağım bir de daha çok şuanki oyunlar için mevcut sistem yetiyor

Bence şu an ki piyasada param kısıtlı fp arıyorum 9070xt, para var çok uçup kaçmasada olur senelerce rahat götürsün 5070ti diyorum, 5060ti 16g fiyatını hak etmiyor bence.
9070 xt nin ve 5070 ti in da Ömrü aynı ama ?

Bir performans farkları yok sadece Ndivia da teknoloji ve driver stabilite var oyun konusunda ve arkadaş oyun oynayacak

9070 xt nin ve 5070 ti in da Ömrü aynı ama ?

Bir performans farkları yok sadece Ndivia da teknoloji ve driver stabilite var oyun konusunda ve arkadaş oyun oynayacak
Paran varsa diye dedim onu, yoksa ikiside benzer kartlar.

Sırf gta 6 için toplamak istiyosan bekle 2028 de çıkcak pc ye zaten

2028 de 60 serisi kart çıkar amd bi bakarsın bir şey uçurur
50 serisi kartlarda saf güç yükseltmesi neredeyse hiç yapmamışlar bizlere sadece teknoloji satıyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende rtx 5080 kullanıyorum Yoksa inan rtx 5080 in performansına bende memnun deilim 4080 super ile arasında taş çatlasa %10-15 safgüç performansı var
Bende 60 serisini beklerdim ama bana ucuza geldi kart gaming trioyu görüncede atladım tabi

Geri