Öneri RX 9070 ve XT Modeli Fiyat Karşılaştırma..

Tritient

80+
Reaksiyon skoru
89
Bütçe
33000
Arkadaşlar selamlar,
9070 xt indirimlerini yakalayamadım o yüzden o fiyatlara amazondan düz 9070 bakıyorum gigabyte'nin modelini düşünüyorum 33K'ya. Sizce mantıklı mıdır yoksa 1-2 hafta indirim olabilir mi ? XT beklemeli miyim

Not : 750 W psu var

Arkadaşlar selamlar,
9070 xt indirimlerini yakalayamadım o yüzden o fiyatlara amazondan düz 9070 bakıyorum gigabyte'nin modelini düşünüyorum 33K'ya. Sizce mantıklı mıdır yoksa 1-2 hafta indirim olabilir mi ? XT beklemeli miyim
Xt oyun performansında çoğu zaman 5070ti ya yaklaşıyor bence bu kadar bütçe ayırmışken biraz daha beklemeye değer

düşebilir bekleyebilirsen daha iyi olur xt ama xt ve non-xt arasındaki fark az buz kapatılabilir sonradan.

düşebilir bekleyebilirsen daha iyi olur xt ama xt ve non-xt arasındaki fark az buz kapatılabilir sonradan.
evet reddit'te bir çok konu gördüm oc ile çok yaklaştığını söylüyorlar. aslında o yüzden de bu konuyu açtım

9070'lere XT Rom'u atıyolardı, ne kadar verimli şu an emin değilim ama araştırabilirsiniz

peki şuanki sistemime 9070 xt aldım diyelim psu kaldırabilir mi sizce ? (750w)

imzada yazıyordu 7500F, 1080p oynayacağım
Yeter hocam ama ufak kısıtlayabilir bütçenizi toparlayınca gold 850w psu ya geçmenizde fayda var 150-200w boşluk herzaman iyidir

33 bandında xt beklerdim. 9070 i 23k almıştım uv+oc oyunlarda 5-7fps artış aldım gayet memnunum. garantisi bittiği gibi 9070xt biosu atıp üstüne tekrar uv+oc yapıcam. test sonuçları hiç fena değil bazı stock xtleri geçtiği oluyor.

Arkadaşlar selamlar,
ikinci el karşı değilsen az kullanılmış nitro bile bulabilirsin o fiyata 750w kaldırır 8 pinlerin her biri ayrı uç ise iyi olur ama bence sonradan 850w gold al 9070 de olabilir 220w çekerek xt olan %15 kötü sadece ama bence gigabyte alma

Geri