R7 9800x3d’Yi Soğutmak İçin Hangi Thermal Macun’U Almalıyım

f2r_ahmet

80+
Reaksiyon skoru
7
Bugün R7 9800X3D’Li sistem aldım ikinci el Sıvı Soğutması ARTİC LİQUİD FREZEER III
10G Ve Üstü F/P Thermal Grilzy Macun Önerilerinizi Bekliyorum F/P Ürün Olursa İyi Olur

2. el aldıysan termal macun sürülüdür zaten

Bugün R7 9800X3D’Li sistem aldım ikinci el Sıvı Soğutması ARTİC LİQUİD FREZEER III
10G Ve Üstü F/P Thermal Grilzy Macun Önerilerinizi Bekliyorum F/P Ürün Olursa İyi Olur
ya mx6 ya da mx4 al geç

MX7 iyidir

Thermal grizzly kryonaut kullandim acikcasi bekledigim kadar kaliteli gelmedi . Eski arctic mx4 umden memnundum . Tekrar yenilicek olsam mx 7 alirim sanirim . Bu arada bendeki islemci de 9800x3d

Yerli ve milli macunumuz (bizim millet komple arctic kullanıyor diye böyle bi tabir var) arctic mx-6 mx-7 alabilirsin. Fiyat farkı yoksa mx-7 piyasaya sürüleli daha 7 ay oldu onu alabilirsin

Thermal grizzly kryonautta iyi ama yüksek gramajlılarının fiyatı pahalıdır biraz bilgine

Son düzenleme:
2. el aldıysan termal macun sürülüdür zaten
Mx6 sürülü ama düzgün sürülmediği için yeniden sürmeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerli ve milli macunumuz (bizim millet komple arctic kullanıyor diye böyle bi tabir var) arctic mx-6 mx-7 alabilirsin. Fiyat farkı yoksa mx-7 piyasaya sürüleli daha 7 ay oldu onu alabilirsin

Thermal grizzly kryonautta iyi ama yüksek gramajlılarının fiyatı pahalıdır biraz bilgine
Mx 4 var şuan evde mx 7 alsam 2g 500tl mx4’ten farkı nedir

Mx6 sürülü ama düzgün sürülmediği için yeniden sürmeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mx 4 var şuan evde mx 7 alsam 2g 500tl mx4’ten farkı nedir

Mx-4 pump outa dayanıklı o kadarda değil diye biliyorum. Mx-7 hem mx-6 dan daha iyi ısı iletimine hemde daha kolay sürülebilir kıvama sahip. Pump out konusunda yine mx-6 kadar başarılı mx-4 den daha iyi

Geri