malesefki kimse unutmaz muhtemelen hocam artık burada sohbet muhabette dönmüyor forum görevide 2020-2022 arası pandemide en iyi en sevilen forum burasıydı hep beraber aslında bayağı iyi bir ortam kurmuştuk gerek white ravens NACI rokie22 ve sayamadığım birçok üye vardı onlarla beraber ettiğimiz muhabbetler alan pandemide herşeyi unutturuyordu o zaman indirim kovalarımız vs. unutulacak günler değildi ama bugün çoğu banlandı o zamanlar çoğu üyenin bilgisayarının ekran kartı yoktu oyun oynayamadıklarından foruma giriyorlardı (ben dahil

) ama şimdilerde o tarz bir derdi kalmadı kimsenin instagram tiktok vs. eskisinde daha popüler en önemliside artık forum ahalisinin yaşları eskisinde 6 yaş daha büyük 20 yaşında olan üyeler evlendi orta okulda olan üniversiteye geçti o ortam ondan dolayı birdaha bulunamaz şekilde kayboldu ne yazıkki ben o zaman ortaokullu velet olarak gt740 ekran kartıyla Antakya'da evimden odamdan insanlara yardımcı oluyorum şimdi ne kendimi ait hissettiğim evim var nede Antakya ondan dolayı bu forum banada aynı şeyleri iade etmiyor