Yardım iPhone 17 Pro Btk Sorgu Garipliği !

dlep

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Hocalarım iphone 17 pro kullanıyorum yd cihaz haziran 22 de 1. imei de sinyal gitti ve bende imei 2 ye geçtim ancak hiçbir sms gelmedi 120 veya 90 gün kaldı gibisinden bugünde 120 numarasını arayıp btk dan kalan kullanım hakkımı sordum gariptir ki imei 1 (yani kapalı olan) 90 gün kullanımı var ama imei 2 (şuan aktif kullandığım ve mesaj gelmeyen) 2 3 günlük süresi var bu neden olabilir

yanlışıkla sim 2 yi kullanmışssındır çift fiziksel mi cihaz?

yanlışıkla sim 2 yi kullanmışssındır çift fiziksel mi cihaz?
cihaz 1 esim 1 fiziki fiziki yani imei 1 kapandı kullanırken sinyal gitti bende imei 2 ye geçtim ama sms falan gelmedi hiç bugünde sorduğumda imei2 nin 2 3 günü kaldı diyor ama kapanan imei1 de 90 gün var anlam veremedim

Evet telefon kapandı açık dedikleri imei de şebeke almıyor ne yapabilirim aradım btk yı 117 gün civarı süremin olduğunu söylediler ama sinyal gelmiyor telefona

Evet telefon kapandı açık dedikleri imei de şebeke almıyor ne yapabilirim aradım btk yı 117 gün civarı süremin olduğunu söylediler ama sinyal gelmiyor telefona
Yapılacak bir şey yok gibi, resmi bir cihazda değil bir şeylerin peşinden koşmak için.

böyle bir durum yaşayan var mı?

Hedef 2027 gözüküyor sanki size hocam
öyle duruyo valla süresi var ama kullandırtmıyorlar ne güzel iş ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocalarım önerisi olan var mı süresi olup sinyali gidenler falan

cihaz 1 esim 1 fiziki fiziki yani imei 1 kapandı kullanırken sinyal gitti bende imei 2 ye geçtim ama sms falan gelmedi hiç bugünde sorduğumda imei2 nin 2 3 günü kaldı diyor ama kapanan imei1 de 90 gün var anlam veremedim
Cihaz 1 esim 1 fiziksel sim diye bir şey yok hocam. Her cihazın iki tane imei hakkı olur, ister ikisinide e-sim kullanırsın ister fiziksel sim. İmei süren hakkında ise büyük ihtimalle bugüne kadar hangi imei 1 mi imei 2 mi kullandın bilmiyor olabilirsin o yüzden btk hangisinde hak var diyosa o imei ye geçirt hattını

Bir IMEI tamamen kapanmadan diğerine geçmeyin. Her zaman 4 ayda bu süre dolacak, hat kapanacak diye bir şey yok. Bazı adamların 8 aylık süresi dolmuyor, 2 senedir problemsiz kullananlar var. Benim S24 Ultra'yı ben 11 aya yakın kullanmıştım totalde ve öyle kapanmıştı.
Sonraki sene 4. ayda ilk IMEI şak diye kapanmıştı ama :) BTK'nın kafasına göre bu işler.

imei 1 de hak var diyo geçirdim yine yok hocam gelmiyor asla şebeke

imei 1 de hak var diyo geçirdim yine yok hocam gelmiyor asla şebeke
hocam btk var diyorsa vardır. Sen yeni hattını önce imei 2 ye geçirdiysen o hat kitleniyo ve otomatik olarak her seferinde imei 2 olarak çalışıyor o yüzden yeni hat ile yap

Geri