🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Temmuz-Ağustos (Kişiye Özel)

Ben hep steame 7 dolar atıyorum.Ps için ilk kez denemiştim 300 tl attım ama kampanya olmamıştı
Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştı :D

Mail yazıp durumu anlatınca ancak kampanyadan yararlanmıştım. En garantisi Steam benim gördüğüm, 4-5 aydır her alışverişimi saydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ps store’dan alınca inidirim oluyor ama steam’den alınca olmuyor. Benzer sorunu yaşayan var mı?
Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.

Eğer illa o geçmeyen yerden alacaksınız, alıp kampanya süresi dolduktan sonra mail atın. Ben o şekilde 2 defa kampanyadan yararlandım, tabii şu an aynı şekilde yardımcı olurlar mı emin değilim.

Bu ay gelmemiş ikisi de ggwp

7 dolar yapıştırayım geldi benim dizinin yeni bölümü 😂

Benim de ilk PS Store alışverişimi sayıp sonraki ay PS Store alışverişimi saymamıştı :D

Mail yazıp durumu anlatınca ancak kampanyadan yararlanmıştım. En garantisi Steam benim gördüğüm, 4-5 aydır her alışverişimi saydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntılı hocam. YouTube Premium'u saymıyor mesela, bazen PS Store'u sayıyor bazen saymıyor.

Eğer illa o geçmeyen yerden alacaksınız, alıp kampanya süresi dolduktan sonra mail atın. Ben o şekilde 2 defa kampanyadan yararlandım, tabii şu an aynı şekilde yardımcı olurlar mı emin değilim.
Hocam üşendirici bi durum ya kim uğraşıcak onla. Teşekkürler öneriniz için.

Geri