Saintes Maries
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,169
- Bütçe
- 2000
G203 kullanıyorum. artık ömrünü tamamladı. yeni mouse için arayıştayken bu iki fareyi gözüme kestirdim. bütçem en fazla 2000TL civarında. wraithin sitesinde VXE R1 1.650TL - ATK A9 PLUS 2100 TL. A9 Plus'un sensörü Pixart 3950 Ultra ile güncellemesiyle, A9 Plus'un VXE R1'in önüne tamamen geçtiği doğru mu? kaplama kalitesi olarak da A9'u daha başarılı bulmuşlar. aradaki fark, eğer A9 PLUS modeli VXE'nin gerçekten üstündeyse benim için pek sıkıntı yaratmaz. tutuş olarak daha çok claw kullanıyorum. ancak iki farenin de tutuş ergonomisi konusunda sorun çıkaracağını pek sanmıyorum, alışabilirim. bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. bahsettiğim bütçe bandında, daha verimli olduğunu düşündüğünüz fareler var ise görmek isterim.
wraithesports.com
wraithesports.com
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
7 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''ATK A9 Plus'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Not: 24 Temmuz 2026 tarihi itibaren stoğa eklenen ''VXE R1 Pro / Pro Max'' modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene...