Windows 11 Sizde Bu Kadar Kötü Çalışıyor Mu ?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,317
Windows 10 dan windows 11 e geçtim max 1 saat dayanabildim geri windows 10 kurdum
Days gone da 110 fps alan pc bir anda 60 fps almaya + droplar başladı üstüne windows da takılmalara başladı
animasyonlarda hoşuma gitmedi midem bulandı

windows 11 baya guzel suan windows 10 guncellemeler kesildi zaten artik sende bir sikinti var

2 senedir kullanırım böyle sorunlarla karşılaşmadım çok oyun oynayan birisi değilim ama birşeyleri yanlış kurmuş olabilirsiniz.

w10'dan 11'e geçen biri kesinlikle debloat falan yapmalı, arayüzü ve animasyonları w10 gibi yapmanın yolu da var. Performans olarak bir farkları yok normalde. w10'a geri dönmene gerek yoktu bence. Zaten çoğu yazılım w11 zorunlu çıkıyor artık, oyunlar da dahil.

O derece bir performans kaybı normal değil sizin sistemde bir sorun oluşmuş olabilir belki ama genel olarak bende memnun değilim pencere taşıma sistemi kullanım kolaylığı ve akıcılık olarak win10 daha iyi.
Ama günceli kullanmadanda bazı işler yürümüyor o nedenle win11 kullanıyorum.

windows 11 baya guzel suan windows 10 guncellemeler kesildi zaten artik sende bir sikinti var
ben hiç bir zaman ısınamadım animasyonları felanda kötü geliyor kullanış olarakta ilerleyen zamanlarda mecbur gecicez orası kesin ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

w10'dan 11'e geçen biri kesinlikle debloat falan yapmalı, arayüzü ve animasyonları w10 gibi yapmanın yolu da var. Performans olarak bir farkları yok normalde. w10'a geri dönmene gerek yoktu bence. Zaten çoğu yazılım w11 zorunlu çıkıyor artık, oyunlar da dahil.
çok kurcalamadım kullanış olarak baktım windows bazen takılıyor felan özellikle sağ tık atınca o çıkan sınırlı menü sinirimi bozdu gittim cmd den komut girip kaldırdım ama yok o akıcılığı alamadım.

yazılımsal sorun yapmış olabilir şuan w10 kullan daha çok gideri var

Win 11 LTSC kullanıyorum normal Win 11'e göre ciddi derecede tepkisel, Win 10 gibi çalışıyor.

ben hiç bir zaman ısınamadım animasyonları felanda kötü geliyor kullanış olarakta ilerleyen zamanlarda mecbur gecicez orası kesin ama

çok kurcalamadım kullanış olarak baktım windows bazen takılıyor felan özellikle sağ tık atınca o çıkan sınırlı menü sinirimi bozdu gittim cmd den komut girip kaldırdım ama yok o akıcılığı alamadım.
ben de w10 daha çok seviyordum ama faceit falan izin vermiyor artık. mecbur geçtim 11'e. gereksiz uygulamaları sildim, arkaplanda çalışan şeyleri de kapattım. arayüz de w10 gibi. bayağı akıcı bence.

O derece bir performans kaybı normal değil sizin sistemde bir sorun oluşmuş olabilir belki ama genel olarak bende memnun değilim pencere taşıma sistemi kullanım kolaylığı ve akıcılık olarak win10 daha iyi.
Ama günceli kullanmadanda bazı işler yürümüyor o nedenle win11 kullanıyorum.
visual studio ve adobe programları kullanıyorum şuan win11 geçmem gereken bir durum olmadı.

Win 11 LTSC kullanıyorum normal Win 11'e göre ciddi derecede tepkisel, Win 10 gibi çalışıyor.
Not aldım bunu hocam

Kanka temiz kurulum öneririm. Yükseltme yaptıysan eğer bu tür sorunlar olabiliyor.

Windows 10 dan windows 11 e geçtim max 1 saat dayanabildim geri windows 10 kurdum
Days gone da 110 fps alan pc bir anda 60 fps almaya + droplar başladı üstüne windows da takılmalara başladı
animasyonlarda hoşuma gitmedi midem bulandı
sistemin aşırı güncel değil uyumsuzluk olmuş olabilir. veya arka planda bir şeyler yükleniyor olabilir

Kanka temiz kurulum öneririm. Yükseltme yaptıysan eğer bu tür sorunlar olabiliyor.
Temiz kurulum yaptığım zaman oyun bile kurmadan win10 dönmüştüm
yükseltmede benden habersiz yapmıştı zamanlamış kendisini ama yine memnun kalamadım.
Mecbur kalırsam LTSC Sürümünü kurarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,658
Üyeler
200,471
Son üye
UCC-1

Geri