Hangi Arm Sleeve Alınır?

reckles

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
650
Merhaba dostlar,

Arm sleeve almayı düşünüyorum ama iki model arasında kararsız kaldım.

Wraith'i 650 TL'ye buldum, Havit ise 300 TL civarında. Arada ciddi bir fiyat farkı var.

Havit kullanan oldu mu? Kalitesi, kayganlığı, dikişleri ve uzun süreli kullanım açısından memnun kaldınız mı?

Sizce Wraith'e ekstra para vermeye değer mi, yoksa Havit fiyatına göre yeterli bir ürün mü? İkisini de deneyen veya bilgisi olan varsa tavsiyelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

En ucuzunu al geç kumaş parçası bu. Voleybolcular için olan sleeveler bile yeterli.

Merhaba dostlar,

Arm sleeve almayı düşünüyorum ama iki model arasında kararsız kaldım.

Wraith'i 650 TL'ye buldum, Havit ise 300 TL civarında. Arada ciddi bir fiyat farkı var.

Havit kullanan oldu mu? Kalitesi, kayganlığı, dikişleri ve uzun süreli kullanım açısından memnun kaldınız mı?

Sizce Wraith'e ekstra para vermeye değer mi, yoksa Havit fiyatına göre yeterli bir ürün mü? İkisini de deneyen veya bilgisi olan varsa tavsiyelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Bende wraithin kitsune edition olan modeli vardı deseni falan baya iyiydi kola takınca direk yapışıyordu baya iyi hisettiriyordu yani. En üst kısmında lastik vardı diye bicepsi sıkıyordu düşmüyordu. Ucuz olanlar bir süre sonra falafoş oluyor düşüyor koldan. İleri seviye oyuncuysan kalitelisini yani wraithi al sonra pişman olma.

Havit var, terleme kaynaklı yapışmayı önlüyor ve naylon gibi de değil, yüzeyde ne çok akıcı kayıyor ne de sürtüyor. Arkadaşın bahsettiği kullandıkça genişleme yaşatır mı bilemedim, bir yerinde lastikli kısım var. Bence orası bozulmaz, diğer tarafı da açıkçası koluna geliyor yani aşağı kadar kayması imkansız.

Havit'in tek dezavantajı farklı boyutları yok. Kolların geniş veya kiloluysa sıkabilir.

Gerçi şu an denemek amaçlı taktım, Havit'in tüm kumaşı lastik gibi direkt yapışıyor. Ben deforme olacağını sanmıyorum, kendim en azından yazın sıcaklarda kullanıyorum. Ankara son iki yıldır, eskisi gibi perişan eden sıcaklar yok. Ama sıcak bir yerde sürekli kullanırsan belki daha kısa sürede deforme olur. Ama ben açıkçası o kadar kısa sürede deforme olacakmış gibi gelmedi.

Havit var, terleme kaynaklı yapışmayı önlüyor ve naylon gibi de değil, yüzeyde ne çok akıcı kayıyor ne de sürtüyor. Arkadaşın bahsettiği kullandıkça genişleme yaşatır mı bilemedim, bir yerinde lastikli kısım var. Bence orası bozulmaz, diğer tarafı da açıkçası koluna geliyor yani aşağı kadar kayması imkansız.

Havit'in tek dezavantajı farklı boyutları yok. Kolların geniş veya kiloluysa sıkabilir.

Gerçi şu an denemek amaçlı taktım, Havit'in tüm kumaşı lastik gibi direkt yapışıyor. Ben deforme olacağını sanmıyorum, kendim en azından yazın sıcaklarda kullanıyorum. Ankara son iki yıldır, eskisi gibi perişan eden sıcaklar yok. Ama sıcak bir yerde sürekli kullanırsan belki daha kısa sürede deforme olur. Ama ben açıkçası o kadar kısa sürede deforme olacakmış gibi gelmedi.
açıkçası mouse pad üzerinde akıcı kaysın benim için yeterli, şuan speed mouse pad kullanıyorum umarım beklediğim gibi fps oyunlarında fark yaratır.

Hocam o kadar para vermeye cidden gerek var mı bi sleev için arkadaşım demiş havitin sleevelerinden al 2 çift veriyor zaten gayet yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,216
Üyeler
200,314
Son üye
emirhantemur77

Geri