🔥İndirim Lenovo Legion 27q-10 27 0.5ms 240hz Ips Wled Pivot Gaming Monitor 7649 TL!

Ben de 240 diye biliyorum başka forumlarda da bu yönde bilgiler mevcut. Monitör nasıldır benim de ihtiyacım var kararsız kaldım. Yok mu bilgisi olan bir babayiğit?

Daha önce kullanan kim var acaba konuya gelse keşke bilgi alsak asus 180hz ile bunun arasında kaldım fiyatıda iyi alınır mı ki coil whine da varmış galiba şans işi biraz

Biz iki adet aldık birinde ölü piksel çıkmadı diğerinde birkaç adet ölü piksel çıktı 2025 Kasım indirimlerinde bu fiyat civarında idi 7500e aldık

Biz iki adet aldık birinde ölü piksel çıkmadı diğerinde birkaç adet ölü piksel çıktı 2025 Kasım indirimlerinde bu fiyat civarında idi 7500e aldık
İdefix sıkıntı çıkartır gibi iadede amazondan başka tercih etmiyorum genelde ama fiyatta iyi bilemedim.

Bu serinin parlaklıkları düşük onun haricinde fena değil diye biliyorum. Maxta bile 310 cdm falan görüyor

Genel olarak alınır mı peki fiyat olarak uygun gibi duruyor önerir misiniz yoksa alternatif var mı buna göre iyi diyebileceğiniz

MAG 275QF E20 bu mu yoksa legion mu

neyse çöktüm bir tane

geldi benimki ,ölü piksel çıkmadı, en alt sol tarafta ufak bi ışık sızması var. önceden aldıgım 2 monitöre göre yarısından daha azdı diyebilirim sızma.

Geri