🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

7500 e sx1200p alaydım keşke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu fan sesi korkutuyo ya yoksa çok içime sindi ama iptal etmiyeceğim galiba
raijintek'in fan eğrisi kötü değil o kadar, enermax'ı açtığın an çok ses çıkartıyor. video atmıştı kullananlar.

Power güzel ama fan sesi yüksek ben 1 ay dayanabildim
Hocam şimdi ne aldınız

raijintek'in fan eğrisi kötü değil o kadar, enermax'ı açtığın an çok ses çıkartıyor. video atmıştı kullananlar.
Hocam benim sistem toplam 400 450 w çeker heralde 9070xt ile i511400f o yüzden belki daha da sessiz olur benim sistemde

Enermax fan sesi kötü iade ettim. Delta vardi bi aralar popüler fan sesi sabit ona benziyor neredeyse 🤣 bu arada ses takıntısı olmayanlar için tüm bu psular gayet güzel. Raijintek de tık tık diye fan durup başlama sorunu var belki bu modelde yoktur bilemem tabi. 7000 bandına lian li msi vb. güzel psular vardı onlara yönelirdim almak istesem.

Enermax Platimax II 1200DF
8.000'e düşüyor şu alınır mı sıkıntısız mıdır

ya cidden o kadar kötümü ya ben 600 kişinin gördüğü konu açtım kimse kötü demedi
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-sistem-guzel-mi.1246711/page-4#post-11301484
bak

https://www.teknobiyotik.com/raijin...aynagi-rj-0r30b00007.html?ref=akakce&v=1.48.5 bunu alsam yeter mi

Kullanıyorum 0 ses bekliyorsanız almayın fan eğrisi agresif değil bi fan eğrisi bile yok belki 600 w yakın çektiriyorum sorunsuz aylardır kullanıyorum fanı sabit bi devirde hep dönüyor ve hava akışı yüksek bi fan montaja göre belki ses yapar yapmaz bilemem ama beni rahatsız eden bi sesi yok

Kullanıyorum 0 ses bekliyorsanız almayın fan eğrisi agresif değil bi fan eğrisi bile yok belki 600 w yakın çektiriyorum sorunsuz aylardır kullanıyorum fanı sabit bi devirde hep dönüyor ve hava akışı yüksek bi fan montaja göre belki ses yapar yapmaz bilemem ama beni rahatsız eden bi sesi yok
hangisini kullandığınıda yazsaydın keşke

Hocam şimdi ne aldınız

Hocam benim sistem toplam 400 450 w çeker heralde 9070xt ile i511400f o yüzden belki daha da sessiz olur benim sistemde
Thermaltake 850w gt gen5 full modüler olanı aldım. Zero fan düğmesi var onu açıyorum sıfır ses dünya varmış

SESSİZ İSTİYORSANIZ MSİ GLS SERİSİ BAKABİLRSİNİZ yada CORSAİR X AMA PAHALI

850W'ı var bende. Geçenlerde oda baya sessizken kulağıma takıldı; canını yediğimin kasasında 9 tane fane var; bi' tek bunun fanının sesi çıkıyormuş. 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,317
Üyeler
200,344
Son üye
Roxytthe

Geri