❌İndirim Bitti! Artctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Soğutucu Troy Karta Ozel 4.570 TL

2nci kasa için enermax liqmaxflo 360mm aldım tekrardan 2886tl ye geldi evet arctic kalitesi tartışılmaz ama neredeyse benzer perfornmansları var . Alacak arkadaşlar lf3 radyatörü kalın maalesef her kasaya olmuyor ona göre bakmakta fayda var .

Ekler

• 66683.webp
    66683.webp
    44.9 KB · Hit: 26
Bunun am5 braketi için problemli diyenler var, bunu söküp başka soğutma takınca benchmark puanlarında iyileşmeler vs durumların olduğu söylenmiş tecrübe eden oldu mu böyle bir durumu?
9700x de kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım ancak hortumlar kıtı kıtına yettiği için vidalarken biraz cinnet geçirmiştim yalan yok biraz kaba kuvveti arttırınca sorunu çözmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Alpha45 kalpten gidicem hani gelmezdi hani gelmezdi :(((((

9700x de kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım ancak hortumlar kıtı kıtına yettiği için vidalarken biraz cinnet geçirmiştim yalan yok biraz kaba kuvveti arttırınca sorunu çözmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Alpha45 kalpten gidicem hani gelmezdi hani gelmezdi :(((((
Kart kampanyası ile geliyor hocam satıcı normalde indirmez bu fiyata

Arkadaşlar güzel bir soğutucu ama benim gibi cooler master masterbox td500v2 kasasında kullanacaklar için söylüyorum üst bölüme oluyor RADYATÖR ancak anakartınız x870 full Atx bir anakartsa yüksek ihtimalle üst bölümü soğutucu bloklara temas edebilir veya çok büyükse sığmayabilir buna dikkat edin benim anakartım gigabyte b850 eagle ICE olduğu için üst soğutucu blokları aşırı büyük değildi ortalama gibiydi daha çok sığdı aralarında çok az bir mesafe bile kaldı temas etmiyorlar soğutma performansından çok memnun kaldım ben + thermalright frame güçlendirme kiti de kullanıyorum ben thermal grizzly kryount marka termal macun kullandım ancak çok az vardı elimde normalde sürülmesi gerekenin yaklaşık %50-%60 kadar mevcuttu hepsini kullandım ama dediğim gibi yüzeyi yeteri kadar süremedim elimde termal macun yoktu başka görsellerini ekliyorum görürsünüz zaten yaydırmaya çalıştığımda aşırı silik oldu zaten adam akıllı bir tabaka oluşmadı ancak tüm bunlara rağmen performansı beni inanılmaz mutlu etti ve tüm bu performanslarına ek olarak bios dan işlemcim ryzen 7 9700x’i oc yapmadım yani default watt pbo watt ayarlarında her hangi bir ayar yapmadım 65w da bütün bu performans boş da 40-44 Aralık diye hatırlıyorum maç yük altında gördüğüm 74-77 derece aralığı olması gerekiyor ortalama olarak oyunlarda 57-65 aralığı diye hatırlıyorum am5 95 derece geçmediği sürece frenkans vs kısmıyor doğru nebi akgün bunu çok güzel açıklamıştı zaten 65w da bu işlemciyi çok rahat ortalama hava soğutma soğuturdu bu da doğru ancak ısı değerleriyle kafası bozuk biriyim bilinçli olduğum halde daha iyisini istiyordu canım o yüzden bu soğutucuyu tercih ettim zaten 7-8 aydır takip ediyordum ikinci el de 2 haftalık 4.200’e satın almıştım Troy koduyla vs. 4.500’e geliyormuş sanırım aşırı iyi fiyat üstelik sıfır almayı düşünenlere uyarımı yaptım zaten performansı 360mm sınıfında en toplarda zaten daha iyileri çok pahalı sorunuz varsa anladığım kadar açıklarım.
İnceleme videosu izlemek isterseniz @Trifact youtube videosunda incelemesi vardı 33 soğutucu videosundan rakipleriyle performans farkına da bakarsınız hem @Alpha45

Ekler

• IMG_2528.webp
    IMG_2528.webp
    1.8 MB · Hit: 26
  • IMG_2529.webp
    IMG_2529.webp
    1.9 MB · Hit: 16
  • 852D51EC-CFE9-4B11-B5E5-FCFBC9CDCE50.webp
    852D51EC-CFE9-4B11-B5E5-FCFBC9CDCE50.webp
    460 KB · Hit: 25
  • IMG_2623.webp
    IMG_2623.webp