Bu RTX 5070 Ti Topladığım Sistem Güzel mi ?

rufus ile yazarsak ne sıkıntı oluyor hocam? ben hep rufusu kullanıyorum daha bir eksisini görmedim.
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama yeni nesil bu anakartlarda rufus ile hazırlanan Windows yükleme şeyi nedense çalışmıyor yani ben de olmadı. Security botu da kapattım ama işe yaramadı. En son çare olarak internetten bu çözümü buldum en son..

işlemci r7 9800x3d 20k(gaming gecesinden) : İşlemci linki ALINDI ✅
anakart msi mortar b850 10k(gaming gecesinden) : Anakart linki ALINDI ✅
ekran kartı colorful 5070ti 55.500 tl (gaming gecesini beklicem) : Ekran kartı Linki ALINMADI❌
ram patriot viper venom 2x 23.278 tl (indirim beklicem ) : Ram linki ALINMADI❌
ssd wd SN5100 2tb 12.300 tl (gelecek ay alıcam) : SSD linki ALINMADI❌
sıvı soğutucu Enermax LIQMAXFLO 3000 tl : Sıvı Soğutucu Linki ALINDI ✅
PSU Enermax REVOLUTION III 1000W 5800 tl : PSU linki ALINDI ✅

Kasa daha seçemedim elimde istediklerim şunlar
kasa 1 :Link
kasa 2 siyah modeli stoğa gelirse alıcam :Link
kasa 3 :Link
Önerilerinizi bekliyorum farklı kasa önerilerinede açığım
Ben beğendim anakart matx olması bi tık sarmadı küçük anakart görünce dayanamıyorum ama gayet güçlü model hayırlı olsun :D soğutucu iyi seçim ramler rgb olanı bikaç yüz lira daha pahalı onu tercih edebilirsiniz aynı model kasada ise akvaryum şartı yoksa 340r iyi fiyatta bence görünüşüde iyi marka fiyata göre tabandan 360 desteğide var

Ben beğendim anakart matx olması bi tık sarmadı küçük anakart görünce dayanamıyorum ama gayet güçlü model hayırlı olsun :D soğutucu iyi seçim ramler rgb olanı bikaç yüz lira daha pahalı onu tercih edebilirsiniz aynı model kasada ise akvaryum şartı yoksa 340r iyi fiyatta bence görünüşüde iyi marka fiyata göre tabandan 360 desteğide var
peki akvaryum olsa hangisini önerirsiniz ya benim seçimlerimden ya da kendi bildiğiniz varsa ?

Hocam ben büyük kasa sevmiyorum sanırım li an li bu modeli hoşuma gidiyor radyatör desteği vs 360 sanırım yine bi boyutları kontrol edin anakart matx kabul ediyor sadece dikkat esin sizinkide matx di sanırım https://www.incehesap.com/lian-li-v...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.59.9
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html
şunuda öneren çok oldu hocam hangisini seçsem bilemedim

Kasalar hakkında çok bir fikrim yok hocam boyut kontrolleni yaptıktan sonra hangisi gözüne iyi geliyorsa onu alın geçin derim

Lian li sapığıyım stok olursa o11 dynamic V2 mini olmazsa vector 100r

Lian li sapığıyım stok olursa o11 dynamic V2 mini olmazsa vector 100r
bu cuma geldi geldi gelmedi ya
bu ya da
vector 100r mini

bu cuma geldi geldi gelmedi ya
bu ya da
vector 100r mini
v100r mini çokda iyi değilmiş msi almaya karar vericem gibi

kasa olarak lianli 011 vision büyük istemiyorsan . O11 dynamic V2 mini çok tatlı kasa hayırlı olsun şimdiden sistemin

kasa olarak lianli 011 vision büyük istemiyorsan . O11 dynamic V2 mini çok tatlı kasa hayırlı olsun şimdiden sistemin
piyasada yok :( alamıyorum ki İncehesap da var ama psu lu hepsi bende psu var zaten yazdım desteğe yardımcı olurlarsa çok iyi olacak benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,431
Üyeler
200,119
Son üye
lberker

Geri