Yardım 9070xt İçin Pigtail Güç Bağlantısı

emre_kck

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Geçen hafta incehesaptan 9070xt ekran kartlı bir pc satın aldım. ekran kartına takmam için pigtail olan kabloyu açıkta bırakmışlar ve bende direkt onu bağlayıp kullanmaya başladım ama sanırsam 2 ayrı 6+2 kablo taksam daha iyi olur. Güç kaynağı nzxt c750 internetten baktığım kadarıyla 2 tane 6+2 pin pcie kablosu var. Bu şekilde kullanmaya devam mı edebilir miyim yoksa biraz uğşraşıp 2 ayrı kabloyu mu bağlayayım?

foto yok mu canlanmadı gözümde 3 tane 8 pin bağlanması lazım 9070xtye

foto yok mu canlanmadı gözümde 3 tane 8 pin bağlanması lazım 9070xtye
şu anda bu kablo ile bağlı. 2 adet 8 pin giriş var benim kartımda powercolor reaper kartın modeli

Ekler

• pigtail.webp
    pigtail.webp
    12.8 KB · Hit: 66
öteki ucu 12vx6 mı

psuya takılan kısmıda 6 artı 2 mi öyleyse bu önerilen bir bağlantı şekli değil 3 tane ayrı 8 pin takman lazım ya da 12vx6dan 2 tane 8 pin yapan kablo ile bağlaman lazım

psuya takılan kısmıda 6 artı 2 mi öyleyse bu önerilen bir bağlantı şekli değil 3 tane ayrı 8 pin takman lazım ya da 12vx6dan 2 tane 8 pin yapan kablo ile bağlaman lazım
şu an bu şekilde bağlı. psu kısmı hakkında pek bir fikrim yok incehesabın montajlarken gpuya takmam için ortalıkta bıraktığı kabloyu bağladım direkt.

Ekler

• 1000141099.webp
    1000141099.webp
    496.8 KB · Hit: 48
şu an bu şekilde bağlı. psu kısmı hakkında pek bir fikrim yok incehesabın montajlarken gpuya takmam için ortalıkta bıraktığı kabloyu bağladım direkt.
bu güç kaynağında 1 tane 8 pine giriyorsa doğru değil bu bağlantı ama 12vx6 adaptörü ise olur böyle

tamam bundaki sorun ne ?

1785190329404.webp

bu kablo olur

Bazı 9070xt ler 2 8 pin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yabancı forumlarda bu şekilde kullanmayın yazmışlar ona istinaden sordum pek bir bilgim yok esasında.
Pigtail kullanma soeunlara neden olur. Arka kapagı ac cok zor bisi degil

Bazı 9070xt ler 2 8 pin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pigtail kullanma soeunlara neden olur. Arka kapagı ac cok zor bisi degil
orası ortaya çıktı zaten yolladı arkadaş fotoyu

Geri