🔥İndirim 2026 LG Ultragear-25g523b-B-Monitör 4347 TL

Panel LG üreticisi bende LG G4 var bir tane kırmızı pixel çıktı THH ile uğraşıyorum sonuçlanırsa iade olursa bunu alacağım direkt

Panel LG üreticisi bende LG G4 var bir tane kırmızı pixel çıktı THH ile uğraşıyorum sonuçlanırsa iade olursa bunu alacağım direkt
Olumlu sonuçlanması zor sizin adınıza bir kırmızı piksel kocaman görünüp de her yerde gözünüze çarpmazsa servis onay vermez tüketici hakem heyeti de onay vermez kolay kolay ama bakarsınız bir mucize gerçekleşir inşallah

Olumlu sonuçlanması zor sizin adınıza bir kırmızı piksel kocaman görünüp de her yerde gözünüze çarpmazsa servis onay vermez tüketici hakem heyeti de onay vermez kolay kolay ama bakarsınız bir mucize gerçekleşir inşallah
hocam neden öyle dediniz ya bana ne güzel herkes onaylanır demişti fotoğrafları falanda yüklemiştim tüketici hakem heyetindeki memur da ayıplı mal diye dile getirdi inşallah iade olur ya

hocam neden öyle dediniz ya bana ne güzel herkes onaylanır demişti fotoğrafları falanda yüklemiştim tüketici hakem heyetindeki memur da ayıplı mal diye dile getirdi inşallah iade olur ya
Şimdi ben fotoğrafları görmedim fotoğrafları iletebilir misiniz tüketici hakem heyeti ile TR’deki muhtemelen en fazla uğraşan kişilerden biriyim

iade edebilirsin
Harbi he bende bu kafayı anlamıyorum abi alsan bile 14 gün içinde kutuya vs zarar vermeden cayabiliyorsun zaten ama bu zeki arkadaşlar ürün daha eve gelmeden bu yorumu yapıyor komedi gibi geliyor.

Bunun 180hz olan versiyonunu bir ara kullanmıştım görüntü falan o kadar netti ki sattığıma cok pisman olmustum.ondan sonra MSI alınca lg kalitesinden emin oldum ihtiyacı olan kaçırmasın.

Ürün geldi mi hayırlı olsun diyelim ona göre
evet ertesı gun gelmısdı ogunden beri kullanımdayım zaten lg diye almısdım ısık sızması yok olu pixel yok gayet kaliteli ne yazıyorsa onları vaad ediyor. LG diye aldım ben bunu zaten oled lg tvmde var bundada ips paneli gayet iyi cook derinlemesine anladıgım bir ürün türü degil ancak alsam 2.yide bu marka model alırım büyük ihtimal
8ad4cab3-7081-4ef8-99fe-4f36a8c2c78e.webp

evet ertesı gun gelmısdı ogunden beri kullanımdayım zaten lg diye almısdım ısık sızması yok olu pixel yok gayet kaliteli ne yazıyorsa onları vaad ediyor. LG diye aldım ben bunu zaten oled lg tvmde var bundada ips paneli gayet iyi cook derinlemesine anladıgım bir ürün türü degil ancak alsam 2.yide bu marka model alırım büyük ihtimal Alıntıyı görüntüle
Odadaki Işıkları kapatıp siyah ekranda ışık sızması olup olmadığına dikkat ettiniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,862
Üyeler
200,533
Son üye
babafingo61

Geri