Actric Liquid Freezer 3 Pro Üst Montaj mı Ön Montaj mı ??

WinTr

80+
Reaksiyon skoru
7
ACTRİC LİQUİD FREEZER 3 PRO argb aldım lakin 66CM kalınlığa sahip her kasa yüksekliği kaldırmayabilir.DAHA kasa da almadım ama sonuç olarak üste sığazsa ÖN PANELE MONTAJInda SOĞUTUCU için KASA HAVA AKIŞI için bir problem olur mu.ÜSTE Mİ ÖNE Mİ MONTAJI ÖNERİLİR.
5-6k bütçeli kasa öneriside alırım

ACTRİC LİQUİD FREEZER 3 PRO argb aldım lakin 66CM kalınlığa sahip her kasa yüksekliği kaldırmayabilir.DAHA kasa da almadım ama sonuç olarak üste sığazsa ÖN PANELE MONTAJInda SOĞUTUCU için KASA HAVA AKIŞI için bir problem olur mu.ÜSTE Mİ ÖNE Mİ MONTAJI ÖNERİLİR.
5-6k bütçeli kasa öneriside alırım
Üstte daha iyi olur

Bütçeyi biraz arttırabilirsen msi 100r pz tavsiye ederim çok geniş pişman etmez . Bendeki soğutucuda lf3 ile aynı kalınlıkta . Öne montaj olur ama kasanın hava akışını çok bozar

Ekler

• 1000047960.webp
    1000047960.webp
    367.8 KB · Hit: 25
MSİ MAG FORGE 321 AİR kasa sipariş ettim ama üste sığmada sorun yaşayacak gibiyim.
Diğer tercihlerim CORSAİR FRAME 4000D RS
LİANLİ LANCOOL 207
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ÖNDE CAM OLSUN İSTEMİYORUM SADECE YANDA ÇOCUK VAR ne kadar az cam o kadar iyi :)

Custom soğutmalarda herzaman pull kısmına monte etmek iyidir.
Serin hava çeker, ustte takarsan push olarak pc içindeki sıcak hava ile soğutur.
Kasanın sirkilasyonu iyiyse bu o kadar fark etmez.
Kasa vs yeni alacaksan iyi bir kasa al, montaj durumu rahat ve sirkilasyonu iyi olsun.
Kasa demirbastır, sistem yukseltme vs bile yapsan her daim sabit kullanılacaktır.

KASA ÖNERİSİNE AÇIĞIM
MSİ MAG FORGE 321 AİR kasa sipariş ettim ama üste sığmada sorun yaşayacak gibiyim.
Diğer tercihlerim CORSAİR FRAME 4000D RS
LİANLİ LANCOOL 207
kendmce bunları buldum

Buralardan bu konuda fikir alırsan işlemciyi yakar soğutucuyu da bozarsın haberin olsun.

Üste tabii ki. Öne takınca sıcaklığı 2-3 derece arttırıyor.

hocam sonuç olarak napmak lazım :))
Üst, fanlar kasanın içindeki havayı radyatöre üfleyecek şekilde monte edilecek. Sıcak havayı radyatöre veriyor gibi düşünebilirsin ama en doğrusu öyle. İnternette videolarını bulabilirsin

üst müsaitse oraya montaj edilmesi tavsiye edilir

Geri