Işlemci İçin Fan Önerisi

Exo9618

80+
Reaksiyon skoru
2
iyi günler yaklaşım 5 senedir stok fanla amd ryzen 5 5600x kullanıyorum ancak yaz günleri işlemci yük altında çalışmazken 65-70 yük altındaysa nerdeyse 100 dereceye ulaşıyo bunu önlemek için vant bilgisayardan 500 tl'ye kuletipi soğutucu almak istiyorum lakin hayatım boyunca işlemciye stok fan harici bir soğutma ünitesi takmadım ve performanslarından pek haberim yok sizce üstüne birazdaha para ekleyip sıvı soğutucumu almalıyım yoksa kule tipimi kule tipi alacaksam neye dikkat etmeliyim?

Performansları stoktan çoooooook iyi.Herhangi bir kule tip bile en dandiği bile stoktan çok iyi.

Dostum ben bildiğim kadarıyla soyliyeyim sana 1.si böyle abdirik kundirik markalar asla ama asla alma bak fiyat performans güzel sıvı soğutucular var mesela şu markaların fp şu markaların soyliyim msi asus 1st payler game bosster game power böyle bilindik markalara bak ki ilerde sorun yaşama eğer yanlış bişi dediysem öneri vs arkadaşlar düzeltsin beni evet almasın sıvı soğutucular hem kasada hava akışına veya çıkışına da yardımcı oluyor o fanlar sayesinde
Adam 500 liraya kule tipi bakıyorum diyor sen gelmişsin asus sıvı soğutma game power sıvı soğutma falan saçmalıyorsun. :D hava soğutmalar sanki kasayı soba ediyor.

game bosster game power böyle bilindik markalara bak ki ilerde sorun yaşama
1785357386975.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,822
Üyeler
200,793
Son üye
FearS0

Geri