Marginale
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,491
Bu kentsel dönüşümlük bir şey değildir ya başka durum vardırYol bende 7 gündür kesintisiz hocam(( 7 gündür hiç yok
Bu kentsel dönüşümlük bir şey değildir ya başka durum vardırYol bende 7 gündür kesintisiz hocam(( 7 gündür hiç yok
Aynen öyle bakalım altlarından ne çıkacak çok merak ediyorum hemen hemen herywrde yok internet okuduğum kadarıyla Avcılar Bahçelievler şirinevler başakşehir semtlerinde yokmuşBu kentsel dönüşümlük bir şey değildir ya başka durum vardır
Şu an tam şu dk geldi benim internet umarım en kısa sürede seninde gelir. Merkezi bi yerde problem var orası belli.Aynen öyle bakalım altlarından ne çıkacak çok merak ediyorum hemen hemen herywrde yok internet okuduğum kadarıyla Avcılar Bahçelievler şirinevler başakşehir semtlerinde yokmuş
Teşekkür ederim hocamŞu an tam şu dk geldi benim internet umarım en kısa sürede seninde gelir. Merkezi bi yerde problem var orası belli.
Bende de internet 9 gün öncesine kadar iyiydi iyi bir internetim var diyordum ama 9 gündür hiç internet olmaması ne demek hocam ya birde peşin yıllık verdim parayı 9 gündür yok yani siz benim yerine koyun kendinizi ben artık çıldırmak üzereyim bir şey de gelmiyor elimden diyorlar altyapı arızası tamamda adamlar 9 günde atom mu parçalıyorsun yeni bir kabloyu bile çekersiniz 1 günde zaten bugün interneti iptal edicem zaten saat 17:00 a kadar geldi internet geldi gelmedi bugün iptal edicem.Dün bu konuyu gördüm o sırada kablonet te zamanım doldu ve türknet e geçtim ping konusunda memnum ama konu işgillendirdi
İlgsizlikleri insanı deli eder birde ceplerine cash para koymuşsun ona rağmen 1 Ağustos da zam mevzusu var bende o gelmeden peşin ödemeye çalışıyorum. Kablonet te 1 2 defa yaşadım böyle sorun hep akşam saatleri giderdi ve destek alamazdım deli ederler adamı geçmiş olsunBende de internet 9 gün öncesine kadar iyiydi iyi bir internetim var diyordum ama 9 gündür hiç internet olmaması ne demek hocam ya birde peşin yıllık verdim parayı 9 gündür yok yani siz benim yerine koyun kendinizi ben artık çıldırmak üzereyim bir şey de gelmiyor elimden diyorlar altyapı arızası tamamda adamlar 9 günde atom mu parçalıyorsun yeni bir kabloyu bile çekersiniz 1 günde zaten bugün interneti iptal edicem zaten saat 17:00 a kadar geldi internet geldi gelmedi bugün iptal edicem.
Teşekkür ederim hocamİlgsizlikleri insanı deli eder birde ceplerine cash para koymuşsun ona rağmen 1 Ağustos da zam mevzusu var bende o gelmeden peşin ödemeye çalışıyorum. Kablonet te 1 2 defa yaşadım böyle sorun hep akşam saatleri giderdi ve destek alamazdım deli ederler adamı geçmiş olsun
Öyle ya 100 mb bile yok superonline yani başka alternatifi yok fiber olarak bir tek türknet var onu herhalde biliyorlar o yüzden çokta umursamıyorlar nasılsa başka firmaya gelemeyeceğimi biliyorlar kendilerine mecbur bırakıyorlar.Aynı sorunu yaşadım. Aboneliği iptal etmeden önce son 6 ayda yaklaşık en az 2 günlük olacak şekilde 5 6 kere kesinti oldu. Son 30 günde ise sadece 7 gün internet kullanabildim. Sabah işteyken Superonline'a geçtim iş çıkışı gelip kurulumu yaptılar ve 1 ayı bitirecem hala bir kesinti yaşamadım. Aboneliği iptal süreci de 1 hafta falan sürdü (müşteri hizmetleri arayınca iptal ediliyor tam olarak) o zamanda bile sorun çözülmemişti. Sürekli inşaatları vs bahane ediyorlar ancak Arnavutköy'deyim ve etrafımda inşaat yok. Ayrıca madem inşaattan oluyor TT, Superonline ve diğer firmaların niye kesintisi olmuyor diye sordum cevap vermediler
. Şayet 100mb bile paketi varsa Superonline'a geçin derim.
Çünkü hepsi yer altından internet veriyor. Türknet bina üzerlerinden geçiriyor.Aynı sorunu yaşadım. Aboneliği iptal etmeden önce son 6 ayda yaklaşık en az 2 günlük olacak şekilde 5 6 kere kesinti oldu. Son 30 günde ise sadece 7 gün internet kullanabildim. Sabah işteyken Superonline'a geçtim iş çıkışı gelip kurulumu yaptılar ve 1 ayı bitirecem hala bir kesinti yaşamadım. Aboneliği iptal süreci de 1 hafta falan sürdü (müşteri hizmetleri arayınca iptal ediliyor tam olarak) o zamanda bile sorun çözülmemişti. Sürekli inşaatları vs bahane ediyorlar ancak Arnavutköy'deyim ve etrafımda inşaat yok. Ayrıca madem inşaattan oluyor TT, Superonline ve diğer firmaların niye kesintisi olmuyor diye sordum cevap vermediler
. Şayet 100mb bile paketi varsa Superonline'a geçin derim.
Çok şanslısınız MaşAllah bende bugün saat 5 e kadar gelmez ise iptal edicem artık yapacak bir şey yokYenibosna tarafında dün gitti 3 saatte düzelttiler.