Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ordan Msi ekran karti aldigimda Msi markasinin sundugu garantide mi 1 yil oluyor sadece.
Hayır birde distribütör garantisi var örnek veriyorum distribütör endeks bilişimse Seri numarayı sorguladığınızda distribütörün tanıdığı ayrı garantiyi görebilirsiniz depodan 9070xt aldım distribütör garantisi 2028 de bitiyor gözükmekte, biraz şans işi 2027 de olabilir.

Ordan Msi ekran karti aldigimda Msi markasinin sundugu garantide mi 1 yil oluyor sadece.
Ne alırsan alırsan al fark etmez.
Amazonun kendisi diyorkiki ikinci elde distribütör garanti yok. Muhattabın benim. Şu durum kesin ama bir ürün aldın. Arızalandı distribütör garanti var yolladın. Eğer onlar tamir edemedi ve değişim iade evrağı ile aldığın yere yolladı seni. İşte ozaman 1 yılı geçmişse zaman amazon garanti zaten 1 yıl diyecektir. Bu sene çıkmış monitörü sipariş verdik normalde 3 yıldı amazona sorduk amazon depo ürünü olduğu için 1 yıl dediler.

Amazonun kendisi diyorkiki ikinci elde distribütör garanti yok. Muhattabın benim. Şu durum kesin ama bir ürün aldın. Arızalandı distribütör garanti var yolladın. Eğer onlar tamir edemedi ve değişim iade evrağı ile aldığın yere yolladı seni. İşte ozaman 1 yılı geçmişse zaman amazon garanti zaten 1 yıl diyecektir. Bu sene çıkmış monitörü sipariş verdik normalde 3 yıldı amazona sorduk amazon depo ürünü olduğu için 1 yıl dediler.
Amazaon depodan ekran kartı alan bir arkadaş ilgili distübütörü aradığında onlar sorun olmadığını normal garantisinin geçerli olduğunu söylemişler. Bu konu biraz flu sanırım

Distribütör seni değişim evrağıyla yollamaz , sana direk değişim yapar veya misliyle yeni ürün gönderir.Örneğin sapphire ekran kartlarının türkiye distribütörü endeks bilişim.Sen bir sorun olduğu zaman bunu endeks bilişime yollarsın onlar sana değişim , tamir ne gerekiyorsa yapar , amazonla herhangi bir ilişkileri yok, sen ürünü vatandan da alsan , itopyadan da alsan amazondan da alsan senin muhatabın distribütördür.

Evet evet garanti sorunlu, almayın boşa:)

Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara sıra

Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler

5070ti denk getirdim amazona yazdım 1 yıl garanti verdiklerini söylediler özellikle depo ürünü alanlar şuna dikkat etsin vida yerlerinden birinin üzerinde etiket olur buraya tornavida girdiyse geçmiş olsun ürünün içi açılmış. + furmark mutlaka yapın hızlıca buna göre ürün sizde kalsın veya iade edin.

5070ti denk getirdim amazona yazdım 1 yıl garanti verdiklerini söylediler özellikle depo ürünü alanlar şuna dikkat etsin vida yerlerinden birinin üzerinde etiket olur buraya tornavida girdiyse geçmiş olsun ürünün içi açılmış. + furmark mutlaka yapın hızlıca buna göre ürün sizde kalsın veya iade edin.
Yapay zekaya sorayim dedim oda benzer cevap verdi. Amazon ikinci el aldiginda faturasinda bu belirtilir diyor. Resmi distubutorler amazon ikinci el oldugunu gorduklerinde garanti gecersiz kalabilir ve tek muhattabin amazon olabilir diyor. 1 yil icinde ayipli urunun varsa tamir yerine direkt para iadesi alirsin diyor.

Spigen Aqua Shield WaterProof (Tüm Cihazlarla Uyumlu) IPX8 Sertifikalı Su Geçirmez (Havuz & Deniz için Kılıf) A601 Crystal Clear - AMP04526
318,62 TL
- Son 5 ayın ucuz fiyatı - (%47 indirim) → Akakçe'de ara

Spigen Aqua Shield WaterProof (Tüm Cihazlarla Uyumlu) IPX8 Sertifikalı Su Geçirmez (Havuz & Deniz için Kılıf) A601 Crystal Clear - AMP04526

• Beğen
Reaksiyonlar: zpoc
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,418
Üyeler
200,393
Son üye
Faruk.5127

Geri