Rdr 2 De Hikaye İlerlemiyor.

Bazı yerleri oyuna göre fazla gerçekçi yaptıklarından yorabiliyor kişiyi. Fakat en güzel kısımlar oyunun ortasını geçtikten sonra olan kısımlar. Araya çok mesafede koyunca bir anlamı kalmıyor. Ben hikayeli oyun sevmem çok, oynamamda. Bitirdiğim tek oyundur RDR2. Film yapmışlar, oyun değil.
Turknet sagolsun 40 gündür internet yok. Okul başlamadan hazır yaz tatili ne güzel oynardım da işte zehir ettiler.

Hallettim herhalde geçici bir hata olmuş. Dosyaları kontrol ettim ve bir kere daha çık gir yaptım. Sorun düzeldi. Yine de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turknet sagolsun 40 gündür internet yok. Okul başlamadan hazır yaz tatili ne güzel oynardım da işte zehir ettiler.
Türk Telekom da 10 Mbps alıyorum interneti. Şikayet etmediğim yer kalmadı ama altyapı diye geçiştiriyorlar. Oyun yükleyince iliklerine kadar sömürüyorum çünkü indirmem günler sürüyor.

Hallettim herhalde geçici bir hata olmuş. Dosyaları kontrol ettim ve bir kere daha çık gir yaptım. Sorun düzeldi. Yine de teşekkür ederim.

Türk Telekom da 10 Mbps alıyorum interneti. Şikayet etmediğim yer kalmadı ama altyapı diye geçiştiriyorlar. Oyun yükleyince iliklerine kadar sömürüyorum çünkü indirmem günler sürüyor.
10 mbps ne yaw onunla google dinozor oyunu bile oynanmaz

Herhangi bir yama kurulu muydu yoksa standart oyunda mı verdi bu hatayı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,655
Üyeler
200,468
Son üye
Sherloock

Geri