dombikpanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
o nedenmiş 8000mhz takan bir insan vardı dual şekilde bu forum daHayır. AMD'lerde zaten 6400 üstü takılmaz.
o nedenmiş 8000mhz takan bir insan vardı dual şekilde bu forum daHayır. AMD'lerde zaten 6400 üstü takılmaz.
Sen ya troll ya da hiçbir şey bilmeyen birisin. 3 senede yazık olmuş, bir şeyler öğrenseydin keşke. Daha AM5'in çalışma şeklini bilmiyorsun. 6000 üstünün anlamı yoktur AM5'de. 6400 (7200+) üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur.o nedenmiş 8000mhz takan bir insan vardı dual şekilde bu forum da
Şu an aktif olarak piyasada RGB içeren, bu hızlarda ve bu fiyattan uygun bir ürün paylaşır mısın?
Bekliyorum bu arada.Şu an aktif olarak piyasada RGB içeren, bu hızlarda ve bu fiyattan uygun bir ürün paylaşır mısın?
1.200 lira daha pahalı dostum, toplama çıkarma yapamayan biriyle iletişim kurmaya devam etmeyeceğim. Bol şans.![]()
TwinMOS VoltX RGB 16 GB 6000 MT
TwinMOS VoltX RGB 16 GB 6000 MT TMD516GB6000URGB36 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
La bana kullandığım sistemi mi öğretiyorsun birde bana akıl veriyorsun senin gibi insanlara küfür ettiğinde birde ban yiyorum 7200 mhz hızında çalıştırıyorum 1/2 şeklinde.Sen ya troll ya da hiçbir şey bilmeyen birisin. 3 senede yazık olmuş, bir şeyler öğrenseydin keşke. Daha AM5'in çalışma şeklini bilmiyorsun. 6000 üstünün anlamı yoktur AM5'de. 6400 üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur.
Garip birisin. Dikkat et.
Okuduğunu anlama da yok. Ben çalışmaz mı dedim? Dostum, küfür et istediğin kadar ama üzgünüm; her mesajından bilgisizlik ve cehalet akıyor. AI ile tartış bu konuyu; benimle değil.La bana kullandığım sistemi mi öğretiyorsun birde bana akıl veriyorsun senin gibi insanlara küfür ettiğinde birde ban yiyorum 7200 mhz hızında çalıştırıyorum 1/2 şeklinde
1200 tl lik bir indirim fırsat olarak mı değerlendiriyorsun bunun yerine rgb olmayan sk hynix çip alırımBekliyorum bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.200 lira daha pahalı dostum, toplama çıkarma yapamayan biriyle iletişim kurmaya devam etmeyeceğim. Bol şans.
Sevdirip gidip al o zaman dostum, o senin seçimin. O da daha pahalı. Ay gününü benimle heba etme.1200 tl lik bir indirim fırsat olarak mı değerlendiriyorsun bunun yerine rgb olmayan sk hynix çip alırım
Öncelikle boot almaz diyorsun bu 1 stabil çalışmaz diyorsun bende diyorum ki çalışıyorLa bana kullandığım sistemi mi öğretiyorsun birde bana akıl veriyorsun senin gibi insanlara küfür ettiğinde birde ban yiyorum 7200 mhz hızında çalıştırıyorum 1/2 şeklinde.
Öncelikle boot almaz diyorsun bu 1 stabil çalışmaz diyorsun bende diyorum ki çalışıyor
Bak ne demişim; "çoğu zaman". Ekstrem anakartlarda ve ideal işlemcilerdeki %10'luk senaryoları bana atma. Ben de zaten farklı bir şey demiyorum. Dalga mı geçiyorsun anlamıyorum. Hadi dostum, işine. Reddit'de forumlar 7200mhz ram ile boot alamayan adam dolu. Gelmişsin burada insanları yanlış yönlendiriyorsun.çoğu zaman boot almaz bile.
Haha şimdi ekstrem anakart ve %10 luk durumdan bahsediyor dönme lan dönme dolap gibi bir yolun olsun. %10 luk bir durum da değil Sk Hnix A-die çipe sahip herhangi iyi sayılabilecek silikon kalitesine sahip bir ram ile yapabilirsin. Yalandan yazılımcı seniBak ne demişim; "çoğu zaman". Ekstrem anakartlarda ve ideal işlemcilerdeki %10'luk senaryoları bana atma. Ben de zaten farklı bir şey demiyorum. Dalga mı geçiyorsun anlamıyorum. Hadi dostum, işine. Reddit'de forumlar 7200mhz ram ile boot alamayan adam dolu. Gelmişsin burada insanları yanlış yönlendiriyorsun.
sagol cok tesekkur ederim yapay zekayada sordum ayni senin dedigin gibi soylediSen ya troll ya da hiçbir şey bilmeyen birisin. 3 senede yazık olmuş, bir şeyler öğrenseydin keşke. Daha AM5'in çalışma şeklini bilmiyorsun. 6000 üstünün anlamı yoktur AM5'de. 6400 üstü ise çoğu zaman boot almaz bile. Alsa bile, bunu stabil olarak sunması çok zordur.
Garip birisin. Dikkat et.
Keşke gerçek hayatta karşımda olsan, yüzüme söyleyebilir misin bunları bilmiyorum. Hiç de sanmıyorum.Haha şimdi ekstrem anakart ve %10 luk durumdan bahsediyor dönme lan dönme dolap gibi bir yolun olsun
Ne demek.sagol cok tesekkur ederim yapay zekayada sordum ayni senin dedigin gibi soyledi
Düzenlemiş mesajı. Boot alamama sebebi ram'in çipi değil; cehalet kokan güzel kardeşim. AM5'in yapısı. Ram ile alakası yok olayın. AM5 ile alakalı. Bunu da bilmiyorsun.Haha şimdi ekstrem anakart ve %10 luk durumdan bahsediyor dönme lan dönme dolap gibi bir yolun olsun. %10 luk bir durum da değil Sk Hnix A-die çipe sahip herhangi iyi sayılabilecek silikon kalitesine sahip bir ram ile yapabilirsin. Yalandan yazılımcı seni